2014/10/15

Hay, you fool, I love you


Kyllä ne tanskalaiset osaa. Viime viikolla kerroin teille BoConceptista ja nyt halusin esitellä omat lempituotteet Hay:n valikoimista. Näissä tuotteissa on potentiaalia niin designklassikoksi kuin myöskin vaikka joulupukin konttiin (hups, J-sana vilahti ihan vahingossa!).

Viimepostauksen Espoolaisen Koppishopin kautta saa tosiaan tilata Hay:n koko valikoimaa, joten halusin poimia sieltä muutaman suosikin. Tray-pöytä (1) on noussut varsinaiseksi blogihitiksi, eikä ihme: pöytä on laadukas, tyylikäs, monikäyttöinen ja mikä parasta -kohtuuhintainen! Omasta kodistakin löytyy kyseinen tuote yöpöytänä ja haaveissa on saman pöydän isompi versio sohvapöydäksi mustana. Dot-tyynyn (2) kaunis puuteriroosa sävy hurmaa ja nappi tuo siihen mukavaa rentoutta. Puinen käsi (3) löytyykin monelta blogikollegalta, muun muassa upeasta Pihkala-blogista. Erilaiset roikkuvat peilit vaikuttavat olevan nyt suosiossa ja Hayltakin on saatavissa siitä harmaa versio Strap (4). Marmori on nyt erityisen trendikästä, mutta samalla ikiklassikko, ja Hay:n marmoritarjotin (5) on pitkään roikkunut haaveissa. Kuparinen Lup -kynttilänjalka (6) löytyy itseltänikin ja vilahtaa esimerkiksi tässä postauksessa.

Löytyykö sinulta kodista Hay:n ihanuuksia?

// Hay, you fool, I love you
Share:

6 kommenttia

 1. Hay on yksi suosikkimerkeistäni ja sitä löytyykin meiltä jonkin verran: tray pöytiä kaksi kappaletta, Loop-naulakko, henkareita, about a chair tuoleja löytyy, kynttilänjalka, kaleido tarjottimia ja haaveissa olisi Hee tuoli :)

  VastaaPoista
 2. Voi HAY on ihanista ihanin. Meiltä löytyy Tray ja Loop :) Tuo sinun tray+aj yhdistelmä on kyllä kaunis:) Itse haaveilen myös AJ valaisimiesta, pöytä-ja lattiaversiosta.
  -Mary

  VastaaPoista
 3. Mullekkin HAY on tullut ihan lemppariksi ja huomaan, että "haavelista" alkaa täyttyä niistä.
  Kotoa tällä hetkellä löytyy pieni Tray, Loop ja henkarit makkarista ja Käsi ja DLM majailevat keittiössä. Nyt haluaisinkin Hay:n tuoleja, muttei minulla ole niillä mitään paikkaa :D

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig