2014/10/13

Koppi Shop


Mitä syntyy, kun kolme perheenjäsentä yhdistävät intohimonsa saman katon alle ja lähtevät toteuttamaan unelmaansa? 

Koppishop on espoolainen erikoisliike, joka rakentuu kolmesta eri maailmasta: sisustuksesta, ratsastuksesta sekä jääkiekosta. Ajatuksena yrityksen perustajilla oli, että he tarjoavat saman katon alla tuotemerkkejä, jotka ovat erityisen laadukkaita ja joiden saatavuus on Suomessa ollut rajallinen.Sisustuksen puolella valikoimiin kuuluu niin ulkomaisia kuin kotimaisiakin designbrändejä, muun muassa HayFerm living ja Tom Dixon vain muutamia mainitakseni.
Yrityksellä on tarkoituksen nostaa myös tuoreita kotimaisia toimijoita, joten he ovat ottaneet valikoimiinsa laadukkaat 1kertaa2 -tekstiilit. Ihana Seitti -tyyny löytyy myös allekirjoittaneen kotoa, se on noussut varsinaiseksi hitiksi!
Samalla kun perheen sisustusfriikit voi tutkailla designtuotteita, löytyy Koppishopista urheilijoille ammattiluokan jääkiekkovarusteita sekä ratsastustarvikkeita. Valikoimiin on otettu tuotteita, joiden saatavuus on aikaisemmin Suomessa ollut huono ja joihin on aiemmin ollut hankala päästä tutustumaan niistä kiinnostuessaan.Ratsastustarvikkeet on jotenkin niin tyylikkäitä: niitä tekisi mieli ostaa vaan ihan ulkonäön vuoksi, vaikka on vuosia siitä, kun on viimeksi istunut hevosen selässä!


Tässä Viherlaaksolaisessa liikkeessä on esillä vain osa aina kyseisten brändien valikoimista, mutta esimerkiksi tilaustuotteena saa koko Hay:n mallistoa. Hay puhuttelee itseä ainakin voimakkaasti tällä hetkellä, ja ajattelimmekin yhteistyössä KoppiShopin kanssa järjestää teille lukijoille ihanan arvonnan Hay:n tuotteista!

Arvonnasta ja Hayn valikoimasta muutenkin on tulossa tarkemmin postausta tällä viikolla, joten jos nämä ihanat tanskalaiset tuotteet kiinnostavat, niin kannattaa pysyä kuulolla!

// Visiting new Koppishop in Espoo

Share:

6 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig