2014/10/11

BoConcept

Käsi ylös, kuinka moni on ehtinyt vierailla jo uudessa Mannerheimintielle avatussa Boconceptin myymälässä? 

Itse pyörähdin siellä ensimmäistä kertaa torstaina järjestettävässä pressi-tilaisuudessa, jossa oli Tanskan päästä BoConceptin muotoilija kertomassa hieman tarinaa tämän tanskalaisen lifestyle-konseptin taustalla sekä Axel Smith esittelemässä toimistonsa uutta Boconceptin kalusteilla toteutettua visuaalista ilmettä. 

BoConcept on maailmanlaajuisesti levittäytynyt brändi, joka toimii 64 maassa tälläkin hetkellä. Valikoimista löytyy kalusteet kodin joka tilaan aina huonekaluista ja valaisimista pientavaroihin sekä mattoihin. Itseä kiinnostaa erityisesti nuo Boconceptin pientavarat, ja taitaa kotoa löytyä yksi tuollainen muhkea lampaantaljakin. Kalustevalikoima on täysin räätälöitävissä jokaisen ihmisen kotiin, jonka takia kyseessä ei ole niinkään yksittäiset huonekalut vaan kokonainen konsepti.

Iskeekö sinuun tämä tanskalainen brändi?

// Visiting new BoConcept store in Helsinki.

Share:

8 kommenttia

 1. Iskee, ja kovasti, mutta harmitus on suuri, kun välimatkan vuoksi en pääse paikanpäälle hypistelemään! Lähin Vepsäläinen varmaan kyllä auttaa, kun haaveistaan tyynyjä ja betonivaasin haluaa itselleen. :)
  -Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei! :) Onneks Vepsäläisen alla on noita shoppeja kuitenkin.

   Poista
 2. Iskee! Tuolta pitäisikin käydä katsomassa uutta mattoa! :)

  VastaaPoista
 3. Iskee! Satuin avajaisviikonloppuna olla Helsingissä ja pääsin käymään upeassa liikkeessä. Jos olisin tiennyt et Vaasan Vepsäläiseen ei tule sitä kynttiläjuttua jossa alaosa betonia olisin sen ostanut tuolta. Harmittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että... onnistuisikohan sieltä lähettää sellaista?

   Poista
 4. Todella, tuolla pitäisi päästä vierailemaan, ehkä ensi helsingin keikalla... -Taina

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig