2020/04/03

UnboxingOstan harvoin mitään merkkituotteita hetken mielijohteesta, vaan jokainen hankinta on pitkällisen harkinnan tulos, mutta tähän koronatilanteen aiheuttamaan hämmennykseen sopii varmasti myös tällaiset hieman tavanomaisesta poikkeavat hankinnat. Olen täysin hurahtanut tuollaiseen vaaleaan vedenvihreään / tiffany blue:hun / vaaleaan turkoosiin – miksi ikinä sitä haluakaan sanoa. Sävy on vaan kertakaikkisen kaunis ja vaikka se on hieman muuten klassisesta tyylistäni poikkeava, toimii se hyvin muuten neutraaleiden sävyjen kanssa – ja on oikeastaan luonnollinen jatkumo yhdelle lempisävylleni vaaleanpunaiselle. Uskon, että tämä korttilompakko tulee olemaan käytössä aina kevät-kesä akselilla ja sanoinkin tuossa, että syksyksi voi sitten ostaa jonkun neutraalimman – mutta katsotaan nyt tämän koronakevään jälkeen ensin, onko sinne lompakkoon sitten enää mitään mitä laittaa.

Share:

8 kommenttia

 1. Näitä hyvältä. Sinun blogin layoutti on muuten tosi hieno. Jotenkin hienostunut tunnelma tulee ❤️

  VastaaPoista
 2. Kaunis. ¬mitä tuommoinen maksaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Chanelilla on erihintaisia lompakko, siinä 300e-700e välimaastoon osuu useimpien hinta. Della Marga toimittaa kotiin tilaukset, voit laitttaa sinne DB:ssä viestiä ja kysyä erilaisia lompakkomalleja, he voivat kuvat sinulle niitä ja voit tilata sitä kautta. :)

   Poista
 3. Kauniin värinen ja värit piristävät näin koronakevään keskellä. Olisi kiva lukea blogistasi esim. kevät- ja kesätyylistäsi. On mukava saada muutakin ajateltavaa ja kevyet aiheet kiinnostavat tällä hetkellä. Aurinkoista viikonloppua! :)

  - Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, jotain tällaista itsekin uskon olevan taustalla - ehkä kaipuu paratiisirannalle, jonka vettä tämä lompakko symboloi. Kiitos postausideasta, laitan sen ehdottomasti toteutukseen! Uskon itsekin, että nyt on hyvä tehdä kaikkensa, että saa ajatukset pois jatkuvasta murhetimisesta, aurinkoa myös sinne viikonloppuun! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig