2020/04/11

Keväinen toiveasu

Olette pyytäneet postauksia kevättyylistä ja ajattelin toteuttaa muutamankin tällaisen kevätasufiilistelypostauksen, vaikka tällä hetkellä suurin osa ajasta meneekin etäkonttorilla trikoissa istuen. Jossain kohtaa elämä palaa kuitenkin taas normaaleihin uomiin ja sitä ennen on kiva haaveilla niin asuista kuin vaikka lomamatkoista!


 Minut tuntevat tietävät, että pukeudun ja sisustan kohtalaisen värittömästi, lähinnä neutraalin sävyisiin vaatteisiin satunnaisia vaaleanpunaisia yksityiskohtia lukuunottamatta. Kuten aikaisemmin jo blogissa kerroin, tänä keväänä tällainen vaalea vedenvihreä on hivuttautunut kuitenkin kuin salaa alitajuntaani ja olen alkanut bongaamaan sävyä monessa yhteydessä. 

Tietyssä mielessä pastellinen mintunvihreä on luonnollinen jatkumo sävyille joita jo käytän ja uskon, että maailman vallitseva epävarmuus ja kaipuu jonnekin paratiisirannalle veden ääreen ovat laukaisseet nyt nämä ihastuksen tunteet tätä sävyä kohtaan. Koostinkin sävyn pohjalta keväisen asukokonaisuuden, jota ehkä pääsee tänä keväänä roskia viedessä ulkoiluttamaan. Tuo kuvissa näkyvä Louis Vuittonin Pochette Metis sävyssä Dune on uusin laukkuhankintani kevättä ja kesää ajatellen. Itselläni oli vaalean laukun menevä aukko valikoimissa ja pohdin pitkään valintaa sekä tämän että vaaleanpunaisen sävyn välillä. Dune sävy on kuitenkin neutraaliudessaan monikäyttöisempi, vaikka vaaleanpunainen on kyllä aivan ihana myös. Yksi vaihtoehto oli myös vaaleanturkoosi Alma, joskin koin, että en uskalla kuitenkaan hankkia pitkäikäistä laukkua näin silmiinpistävässä sävyssä.

Löysin Hermesin sivuilta kollaasissa olevan upean rannerenkaan, sillä itselläni on myös päivittäisissä käytössä olevissa koruissa kultaisen rannekorun mentävä aukko. Todennäköisesti tulen kuitenkin päätymään toiseen ClicClac H-rannekoruun kulta-vaalearoosa tai kulta-minttu yhdistelmässä, sillä nykyinen palladium-valkoinen on lähes päivittäin ranteessa. Nuo haluamani sävyt ovat vai hieman hankalia saada, joten laita ihmeessä viestiä, mikäli olet omasta jostain syystä luopumassa! Siihen asti yritän bongata niitä Vestiare Collectivesta, jossa myydään vintage merkkituotteita.


Keväinen sävymaailma pukeutumisen suhteen koostuu siis nuden ja hiekan eri sävyistä, valkoisesta, tummansinisestä sekä pastellisesta mintusta ja puuteriroosasta. Yksi klassikkosävy keväisessä ja kesäisessä vaatekaapissa on myös vaaleansininen ja viime vuonna löysin itseni pukeutumasta myös valko-sini-kukalliseen kuosiin.Sellaisia kevät- ja kesäasupohdintoja tällä kertaa, toivon mukaan pääsen pian näyttämään teille asukuviakin!

Share:

4 kommenttia

 1. Tuo Andiata-toppi ja tuo LV-laukku ovat kauniita. Kiva nahda jotain kevyempaa, vaikken oikein voikaan menna ostoksille.

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, aivan ihana nude-sävy! Täälläkin on sama ajatus, eli nyt on kiva ohjata ajatukset johonkin kevyempään kun alkushokista on selvitty. Verkkokaupat toimittaa edelleen, vaikka shoppailemaan ei pääsekään muuten! :)

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus <3 Täälläkin haaveilen kovasti LV-laukusta, ja kovasti beige pikkulaukku kutkuttaisi. Nyt taidan kyllä etsiä vähän edullisempaa mallia, mutta jos joskus vielä raaskisi satsata LV:niin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauniita beigejä pikkulaukkuja olen itse nähnyt ainakin Furlan valikoimissa ja ne ovat hyviä hintalaatusuhteeltaan, esim. Metropolis-malli! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig