2020/04/24

Viikon vinkki - itseruskettava

Tiedossa olisi pitkästä aikaa viikon vinkkiä, näin kauneudenhoidon saralla. Pidän itse kevyestä päivetyksestä ympäri vuoden, mutta koska olen vähentänyt auringonoton minimiin, ainut mahdollisuus on saada se purkista. Nyt kun korona-aikaan ei ole etelänmatkoistakaan tietoa, niin itseruskettava tulee apuun! Onneksi nykyään on todella hyviä itseruskettavia ja lupasinkin jo jonkin aikaa sitten vinkata teille parhaasta itseruskettavasta, jonka olen löytänyt: Vitaliberata-sarjan Tan Mousse*, joka levittyy tasaisesti ja antaa todella hyvän sävyn kasvoille (ei yhtään oranssi vaan sellainen mutaisen päivettynyt).


Olen käynyt myös kyseisen merkin suihkurusketuksessa Blue Lagoonissa viime kesänä ennen muutamia juhlia ja sieltä oikeastaan merkin bongasinkin – ja ihastuin täysin. Merkkiä myydään ainakin Sokoksella, Kickissä ja muissakin kosmetiikkaliikkeissä. Vaahto on helppo levittää ja tuoksuu hyvin miedosti, joten sitä on myös miellyttävä käyttää.


Sain Vitaliberalta testiin tuon Tan Moussen lisäksi myös itsestäänruskettavan seerumin sekä aurinkopuuterin*: nämä tulevat varmasti enemmän taas kevään kynnyksellä käyttöön. Tuo hanska on muuten itseruskettavan levityksessä aivan ehdoton, niin sormet eivät värjäydy mukana.

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin
Share:

5 kommenttia

 1. Tämä on kyllä paras itseruskettava. Minulla on lapsuudesta asti ollut koko kehon vitiligo ja sen vuoksi iho on jo tähän ikään mennessä hyvin valkoinen, kun olen aina käyttänyt sk50 voiteita.

  Näillä tuotteilla saa parhaan rusketuksen ja levityshanska on ehdoton tasaisen tuloksen saamiseksi. Olisipa mielenkiintoista testata noita toisiakin tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että olet samoilla linjoilla! :) Levityshanska on ehdoton, tätä tulee laitettua kasvoille useampana kertana viikossa!

   Poista
 2. Innostun yleensä joka toinen vuosi näistä itseruskettavista, yhden kevään/kesän nimittäin muistan sen edellisen vuoden pieleen menneen kokeilun ja toisena ajattelen taas, että josko tänä vuonna rusketus onnistuisi :D Jostain syystä minulle jää aina jonnekin (esim. nilkkoihin/kyynärpäihin) tummempia läikkiä, vaikka tuotteet on olleet ihan laadukkaista, juuri mm. Vitaliberataa ja olen mielestäni huolella myös levittänyt.

  En ihan myös ole ymmärtänyt, kuinka itseruskettavan saisi levitettä siten, että reiden/käsien yläosaan ei jäisi omituista rajaa, jos ei koko vartaloa haluaisi laittaa. Mies ei nimittäin arvosta kun joutuu auttamaan, kokeiltu on :D

  - Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! No olet sinnikäs. :D Oletko kokeillut kuoria nilkkoja ja kyynärpäitä ensin? Sekä rasvata nämä kohdat hyvin ennen levitystä? Jonkin verran epätasaisuutta aina tulee itseruskettavista kyllä! Joo ei ole miesten puuhaa tämä homma, tai mistä tiedän vaikka jonkun onkin? :D Toivotan tasaisia rusketuksia tälle kesälle!

   Poista
  2. Kuorinut olen mutta rasvannut en, ehkä pitää vielä sitä kokeilla, kiitos vinkistä :)

   -Tiia

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig