2020/03/29

Peilikuutiot


Jos jotain näinä aikoina kannattaa tehdä, niin se on suosia kotimaista ja tukea pienyrittäjiä. Siksi halusin täällä bloginkin puolella vinkata näistä monipuolisista peilikuutioista, jotka bongasin kotimaisen Essis Collectionin valikoimista. Peilikuutiot saa ihan mittojen mukaan ja nämä meidän 40x40x40cm kuutiot tilasin alun perin makuuhuoneeseen yöpöydiksi, mutta halusin testata niitä myös olohuoneeseen sivupöydiksi.



Pöydät luovat kevyttä ja ylellistä ilmettä ja meillä ne olohuoneen jälkeen päätyi makuuhuoneeseen. Olen pitänyt näiden pöytien siroudesta eikä itseäni haittaa, vaikka pölyjä ja sormenjälkiä pitää pyyhkiä peilipinnasta vähän useammin.



Pöydistä saa vielä tämän päivän ajan -20% tilauksesta, joten jos tällaiset haluat myös kotiisi, niin laita sähköpostia info@essis.fi Pöydät saa kotiinkuljetettuna koko Suomeen.


Olen ajatellut nostaa somekanavissani nyt hieman enemmän pienyrityksiä sekä kotimaisia yrityksiä ylipäätään, koska koen, että itselläni on tässä haastavassa tilanteessa mahdollisuus auttaa edes tällä tavalla yrittäjiä, joihin nämä poikkeustilat osuvat kaikista eniten.

Mukavaa alkavaa viikkoa!


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig