2017/11/14

Uusi seinäsävy makuuhuoneeseen


Olen miettinyt uutta sävyä makuuhuoneen seiniin jo siitä lähtien, kun tähän asuntoon muutin. Valkoiset seinät saavat vihdoin väistyä ja tilalle on tarkoitus maalata jokin murrettu sävy Tikkurilan tai Farrow & Ballin valikoimista. Mietin yhtenä vaihtoehtona Tikkurilan Ajopuuta, joka meillä jo onkin olohuoneessa - olisiko päätös tylsä vai toisiko yhteneväisyyttä asuntoon? Vaihtoehdoiksi on karsiutuneet joko siis Tikkurilan valikoimista ajopuupiazza tai Farrow & Ballin conforth white tai ammonite


Kaikki sävyt ovat murrettuja, mutta erona niillä on että ajopuu on lämpimään taittava, piazza kylmään ja cromarty ehkä hieman jopa vihertävään? Seinään maalaamisen jälkeen myös julisteet saavat väistyä ja tilalle tulee uusi Tanja Meskin abstrakti taulu sekä mahdollisesti myös klassinen kultainen pieni peili.

Huikkaa kommenttiboksiin, minkä sävyn sinä valitsisit makuuhuoneen seinään!

p.s. bloggerissa on ollut kommentoinnin suhteen ongelmia - ilmoitelkaa jos niitä on vielä vaikka instagramin puolelle!


Share:

16 kommenttia

 1. Itse kääntyisin Ajopuun suuntaan, vaikka teillä se jo onkin olohuoneessa, niin toisi hyvää yhtenäisyttä tilojen välille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tämä maalausprojekti alkoi nyt vaan hieman rönsyilemään... suunnittelin nimittäin samalla myös olohuoneen uudelleenmaalamista, tällä kertaa yhden seinän sijaan kokonaan! :)

   Poista
 2. Olen etsinyt makuuhuoneeseeni pehmeää harmaansävyä, en ala Sinua neuvomaan, Olet ammattilainen ja Sinulla on pettämätön tyylitaju ♡ jään jännityksellä odottamaan mihin ihanaan väriin ja struktuuriin päädyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Tiu! :) Aina näin ammattilaisenakin on kiva saada muiden mielipiteitä - olen monesti saanut teiltä lukijoilta niin hyviä vinkkejä! <3

   Poista
 3. Ihanat vaihtoehdot! Kaikki toimis varmasti tosi hyvin, mutta valitsisin näistä ehkä Piazzan. Tykkään siitä hirmuisesti, ja makuuhuoneisiinhan suositellaan viileämpiä sävyjä. Cromarty olisi vielä kylmempi, mutta omaan makuuni ehkä liian vihertävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora ja hyvä pointti tuo viileän sävyn valitseminen makuuhuoneeseen. Pelkään vain, että harmaa maali taittaa joko vihreään tai siniseen, niin siksi nämä sävyt ovat aika haasteellisia.

   Poista
 4. Yksi sävyvaihtoehto voisi olla myös Tikkurilan Mulperi :). Se on tosi kaunis sävy, ja vissiin aika neutraali hiekan/beigen/greigen sävy <3. Jään innolla odottamaan lopputulosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilpi vinkistä! Tämä sävy onkin jo tuttu, sillä se oli suunnittelmassani asuntomessukohteessa Vantaalla. Tosin pelkään, koska meidän ikkunat on kaikki etelään, että sävy näyttää turhan punertavalta tässä kodissa, mutta pitää pohtia! <3

   Poista
 5. Minusta myös ajopuu on kaunis ja kiva kyn sitä on jo muuallakin. Olkoon valintasi mikä tahansa on lopputulos varmasti täydellinen.
  Terv Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Kiitos Teija kauniista sanoistasi, ihan kuulla että makuuni luotetaan, mutta se ei olisikaan niin hyvä ellen olisi saanut aina apua teiltä muilta!! :)

   Poista
 6. Eilen testailin Piazzaa seinään ja se on kyllä kiva sävy. Mulla sävy etsinnässä ensin osaan olkkaria ja siihen sitten sopiva makkarin sävy. Vaikeita välillä nämä pähkäilyt...kerran jo rimpautin Tikkurilaankin :)

  Neuvoisin, että osta pikkupurkit ja testaa vuorokauden eri valoissa mikä olisi sopiva sävy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pikkupurkki-idea on hyvä ja juuri toissapäivänä sen toteutin. Maalasin sävyt Tigerista ostettaville taidepohjille niin nyt niitä voi liikutella huoneesta toiseen. :)

   Poista
 7. Viileämpi harmaaseen taittuva kuulostaa hyvältä! Ja niin kuulostaa myös Tanja Meskin uusi taulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessica! Me jos jotkut tiedämme, miten paljon taide tuo sisustukseen -erityisesti Tanjan taide. :)

   Poista
 8. Hei Sanna! Tiedätkö saako tuota Rootsin pellavaista torkkupeittoa mistään verkkokaupasta? Tai mistään kivijalasta avokaupalla? Haluaisin testata väriä vielä kotona ja ostaisin sen siksi palautusmahdollisuudella. Miten kuvailisit väriä?

  Ihanaa joulun odotusta sinulle <3

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena! En usko, että saa. Vepsäläiselläkin se on vain myymälöissä myytävissä eikä meillä ole valitettavasti avokauppaa :/ Sävy on aivan aidon värjäämättömän pellavan sävyinen - tosi kaunis mielestäni! Kiitos samoin myös sinulle! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig