2017/11/24

Untuvaa ylle ja marraskuuta pakoonVoihan marraskuu! Nämä sateiset ja pimeät ajat vuodesta ovat omasta mielestäni sellaisia, että ne pitäisi saada luvan kanssa viettää kevääseen asti omassa sängyssä nukkuen. Koska teen 30-tuntista työviikkoa, kuuluin tänään niihin onnekkaisiin, jotka saivat nukkua pitkään ja käynnistellä päivää rauhassa kotoa poistumatta. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että koko päivän saisi vain laiskotella, sillä blogille ja muille yrittäjyyden töille on varattu myös muutama päivä viikossa - mutta eipä haittaa erityisesti tällaisena sateisena päivänä tehdä näitä hommia oman kodin suojissa.Nukkumisesta puheenollen, koska hyvä uni ja miellyttävä petaus on itselleni todella tärkeää, tykkään vuorata sängyn usealla tyynyllä ja muhkealla peitolla. Untuvapeitto on ollut ehdoton aina, sillä mikään ei pidä niin sopivanlämpöisenä nukkuessa kuin luonnonmateriaali. Meillä on oikeastaan kaksi untuvapeittoa eri vuodenajoille - Tempurin ohut keväälle ja Hästensin paksumpi peitto talvelle. Nyt pääsin blogiyhteistyön merkeissä testaamaan Familon Gold -untuvatuplapeitettä* sekä Familon Gold -untuvatyynyjä* ja näin ollen meidän todella paksu Hästensin talvipeitto saa uuden paikan mökillä jatkossa - siellä tämä paksu peitto vasta tarpeeseen tuleekin.Vaikka olen tottunut untuvapeittoihin, olin hyvin iloinen kuullessani, että Familonin untuvatyynyt sopivat myös tällaiselle herkästi allergisoivalle tyypille. En ole ennen uskaltanut untuvatyynyjä kokeilla, sillä ajattelin, että ne ärsyttävä jotenkin limakalvoja nukkuessa, mutta nyt pari yötä näillä Familonin Gold -tyynyillä nukuttuani voin vain olla tyytyväinen, että itsellekin sopiva untuvatyynyvaihtoehto on löytynyt. Familonin Gold -sarjan tyynyt ja peitot sisältävä 90% untuvaa ja 10% höyhentä, mikä tekee niistä erityisen kuohkeat ja mukautuvat.Tyynyjä ja peittoja valitessa, Familonin sivuilta selvisi, että vaikka petivaatteita pesisi usean kerran vuodessa, vaihtoväli olisi hyvä pitää tyynyjen osalta kahdessa vuodessa ja peiton suhteen neljässä. Voin kyllä kertoa, että tässä taloudessa vaihtovälit ovat olleet huomattavasti pidemmät, joten nyt lähti samantien vanhat tyynyt kiertoon. Tiesithän, että vanhat petivaatteet voi lahjoittaa esimerkiksi Viipurin kulkukoirille, jonne me monesti Vepsäläisellä kierrätämme käytetyt vuodetekstiilit ja petauspatjat? Näin ollen nämä käytetyt tyynyt ja peitot saavat hyvän uuden sijoituspaikan menemättä suoraan kaatopaikalle. Familonille plussaa myös untuvatuotteiden eettisyydestä - näiden untuvien tuotantoprosessi on valvottua ja läpinäkyvää. Huomaan yhtä enevissä määrin kiinnittäväni eettisiin tekijöihin huomiota tuotteiden taustalla ja uskon, että en ole tämän suhteen ainoa!


Loppuun vielä Black Friday -vinkki, mikäli te lukijatkin haikailette uusien untuvien pariin. Vepsäläisellä on tarjouksessa nyt koko Black Friday -viikonlopun Familon Silver -untuvapeite ja Familon Silver -untuvatyyny, joten jos oma sängy kaipaa täytettä tai joululahjojen hankinta aiheuttaa pulmia, tästä tarjouksesta kanttaa napata nyt kiinni! Näiden ihanien untuvoiden tiimoilta on myös tulossa instagram-arvonta yhteistyössä Familonin kanssa ensi viikolla, joten kannattaa olla kuulolla.

*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan
Share:

2 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3 Teki heti mieli kaivautua peiton alle :D Mulla kans tyynyjen ja peittojen vaihtoväli on suhteellisen pitkä suosituksiin verrattuna. Mutta vielä ne on niin hyvässä kunnossa, ettei raaski poiskaan laittaa.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda, taitaa marraskuussa olla aika paljon hetkiä, jolloin tekee mieli kaivautua peiton alle! :D <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig