2017/11/05

Helsingin sisustustarjonta, osa 1

Sisustan vähemmän on enemmän -periaatteella, mutta nautin suunnattomasti kauniiden sisustusliikkeiden kiertelystä ja tavaroiden ihastelusta. Verkkokaupalla on sisustuksen saralla paikkansa, mutta ei kai mikään voita kivijalkaliikkeen tunnelmaa, jossa tuotteita pääsee testailemaan ja fiilistelmään ihan livenä. Liikkeissä voi nauttia kauniista esillepanoista eikä aina tarvitse todellakaan hankkia edes mitään - inspiroituminen ja silmäruoka riittävät. En ollut vähään aikaan tehnyt kierrosta Helsingin lempiliikkeissäni, mutta parisen viikkoa sitten tämä toive toteutui. Ajattelinkin jakaa teille lukijoille kahden postauksen verran vinkkejä Helsingin sisustustarjontaan - jos vaikka kivijalkaliikkeissä kiertely on teidänkin mieleen?

Fredrikinkatu 30

Aasialaisia ja moderneja kalusteita yhdistelevä konsepti, jota maustaa runsas taidevalikoima. Aitoja vintage-löytöjä Pariisista ja Aasiasta, keramiikkaa, kashmiria ja itämaisia mattoja täydentävät mm. Gervansonin sohvavalikoima sekä italialaiset designvalaisimet.


Bulevardi 11

Pehmeitä linjoja, murrettuja sävyjä sekä rouheita pintoja. Nougatin valikoimasta löydät niin TineK:n pientavarat, samettisiset rahit sekä Pernille Corydonin korut Beni Ourain henkisiä mattoja unohtamatta. Meidän kotona on Nougatista hankittuna niin aasialainen vanha penkki kuin myös Love Warriorsien juliste. Viimeksi liikkeessä käydessäni ihastutti mm. nämä puuterisen sävyiset samettityynyt sekä mm. tämä samettirahi.


Bulevardi 11

Pieni taideliike, jossa vanhoja antiikkisia peilejä, kehyksiä sekä taidetta (mm. Kuutti Lavonen, jonka surumielisiin teoksiin allekirjoittanut on ihastunut). Suloinen putiikki, jonne kannattaa varata mukaan käteistä.


Fredrikinkatu 37

Klassista eleganssia, marmoria ja marokkolaisia ruukkuja. MeliMelin, Gubin sekä Ruth & Joannan huonekaluja sekä Skultunan ja Chhatwal & Jonssonin pientavaroita. Yksi lempiliikkeistäni Helsingissä, josta on tullut hankittua mm. Tom Dixonin messinkikynttilä, mongolianlampaan pörrötyyny sekä salmiakkikuvioinen "blogityyny".


Fredrikinkatu 33

Entisen Peroban tiloihin muuttanut Mia Design on uusi tuuttavuus. Ehkä omaan tyyliini hieman liian boheemi sisustusliike kätkee sisäänsä kaksi kerrosta käsityöhenkistä modernia tavaraa, Pia Kalliomäen 1x2-malliston tyynyjä, BEDesignin maljakoita, Arne Jacobsenin Design Letters -tuotteita sekä Larkids -herkkuja. Näihin Lakridseihin ihastuinkin jo parisen vuotta sitten - ovat ihan mielettömän herkullisia ja todella oiva joululahjavinkki pieneksi tuomiseksi.


Toivottavasti näistä sisustusliikevinkeistä on teille apua tulevia shoppailureissuja suunnitellessanne! Toinen osa odottaa vielä julkaisemistaan ja ensi viikolla blogin puolella olisi mietteitä niin eettisestä sisustamisesta kuin hotellivinkkiä kuvankauniille Madeiralle.

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig