2017/10/01

Viikon parhaat

Ajattelin taas pitkästä aikaa tehdä blogisarjan viikon parhaista tapahtumista, koska tätä kautta on helpompi tuoda myös kaivattuja arkikuulumisia blogiin. Toimiipa tämä postaussarja myös eräänlaisena kiitollisuuspäiväkirjana itselle, sillä mikä onkaan parempi idea kiitollisuuden kasvattamiseen kuin muistella aina sunnuntai-iltana viikon parhaita hetkiä?


1. Uudistunut myymälämme, jonka eteen teimme hurjasti töitä koko lomani jälkeisen ajan, sai todella paljon kehuja ja täytyy kyllä itsekin nyt sanoa, että ei syyttä! Vaikka tuollainen kokonaisen myymälän lähes uudelleen ideoiminen ja toteuttaminen on aikaavievää puuhaa, niin lopputulos palkitsee sitten miellyttävämpänä työympäristönä ja myös toivottavasti inspiraationa asiakkaille.


2. Rakas puuvillapallomme Maija vietti tällä viikolla 6-vuotissyntymäpäiviä ja juhlistimme sitä pitkällä lenkillä sekä herkuttelulla (tähän väliin täytyy paljastaa, että koiran lisäksi myös omistajat herkuttelivat tämän johdosta useampana päivänä). Maija on kyllä uskomaton rakkauspakkaus, vaikkakin sillä on edelleen haasteita uusien ihmisten ja koirien kanssa tutustumisessa. 


3. Pidin viikolla kotikirppiksen sekä taloyhtiön väelle että muutamalle blogin kautta tutustuneelle ystävälle, koska ajattelin, että tämä olisi helppo tapa päästä eroon ylimääräisestä tavarasta sekä saada kaappeihin lisätilaa. Tavaran myymisen lomassa oli hauska huomata, että taloyhtiössä asuu niin samanhenkistä porukkaa ja löysinpä pihapiiristä itselleni mental coachin, terapeutin, kirjanpitäjän sekä sisustussuunniteluasiakkaan! Aikamoinen tapahtuma siis kaikenkaikkiaan.4. Sain töihin ihan mielettömän upean kukkakimpun lähetyksenä avomieheltäni. Valitettavasti naiskollegoja ei ollut tapahtumahetkellä paikalla, joten kateuspisteet jäi tällä kertaa saamatta, mutta ainakin tässä yksi hyvä syy ensin riidellä ja sitten sopia!


5. Kävin blogiyhteistyön merkeissä hampaiden valkaisussa Esteettisen hammashoidon klinikalla ja vastoin kaikkia pelkojani oli toimenpide kohtalaisen vaivaton sekä omalla kohdallani myöskin kivuton. Tarkempaa postausta tapahtumasta ja uudesta hymystä on tulossa ensi viikolla blogiin.


6. Vaikka syyskuu vaihtui lokakuuksi, niin ainakin talvi näyttää aurinkoiselta, sillä suunnittelimme talven lomaa jonnekin lämpimään! Meitä kiinnostaisi ehdottomasti seuraavaksi Arabiemiraatit tai Bali lomakohteena, joten jos teillä on jotain vinkkejä antaa näille suunnille niin enemmän kuin mieluusti otan niitä vastaan!

Sellaisia viikon parhaita mahtui tähän viikkoon ja nytpä haastankin teidät lukijat miettimään oman viikkosi kuusi parasta hetkeä ja jos haluat, voit vaikka jakaa ne kommentin muodossa. 

Ihanaa lokakuun ensimmäistä!
Share:

4 kommenttia

 1. Minä kehittelin viikkokatsauksen tuodakseni sitä paljon toivottua arkea blogiini. Se on vielä kehittymässä, mutta ilmeisesti siitä on ainakin tähän mennessä tykätty.
  Yksi tämän viikon parhaista on se, että laskettu aika on taas viikon lähempänä. Olo alkaa olla jo aika tukala ja tietysti toivomme kaikki, että vauva olisi pian täällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, se onkin hyvä idea! Itsellä oli tuo viikon parhaat-postaussarja käytössä aikaisemminkin ja koin, että se on hyvä tapa tuoda viikon tapahtumia blogiin -yhdestä tapahtumasta kun kokonaisen postauksen verran juttua ei aina saa. :) Pian saatte uuden tulokkaan syliin, kuulostaa tosi hienolta!

   Poista
 2. Vieläkin hymähdyttää Maijan, the syötävän suloisen pakkauksen, "vastaus" kysymykseeni "saisinko nyt sinua silittää?" 😁 Aivan mahtava tyyppi ja silmät kuin suklaanapit! Hyvää tulevaa viikkoa kaunotar ja kiitos vielä viimekertaisesta! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maija, joo hän ei oikein aina tiedä itsekään milloin ollaan ystäviä vaiko ollaanko vielä tutustumisvaiheessa. :D Kiitos ihana ja kiitos samoin! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig