2017/10/29

Viikon parhaat

Tämä on sarjassaan viides viikon parhaat -postaus näin lokakuun aikana. Päätin, että vastedes sarja ilmestyy satunnaisesti, mutta on ollut kiva seurata aina edellisen seitsemän päivän tapahtumia näin kuukauden ajan. Tämä viikko on mennyt enemmän tai vähemmän flunssan kourissa ja useat mieluisat tapahtumat viikon aikana jäi välistä - että harmitti! Nyt tauti on kuitenkin voiton puolella ja toivotaan, että pöpö jäi satunnaiseksi vieraaksi.


Maija on ollut huippuseuraa kotona sairastavalle potilaalle. Epäilevästä ilmeestä huolimatta Maijakin on ollut varmaasti tyytyväinen saadessaan nukkua kainalossa päiväunia ja nauttia herkkuja kellon ympäri. Miinusta tietysti on saattanut tulla turhan lyhyistä lenkeistä sekä vaitonaisesta leikkiseurasta, mutta kaikkeahan ei voi saada, eihän.


Sinkki on ollut minun aseeni tähän ärsyttävään tautiin. Tuplasin kuurin flunssan ajaksi, mutta muuten syön tabletin päivässa maitohappobakteerin sekä D- ja C-vitamiinin kera. Tarvitsisiko jotain muuta vielä tähän cocktailiin, että vältyttäisiin näiltä kausiflunssilta? Joku sanoi viisaasti, että terveyttä on joskus olla sairas ja toipua siitä takaisin terveeksi. Selvä homma, flunssa on siis ok vieras, kunhan ei jää pidemmäksi aikaa kyläilemään.


Netflixin ja netissä roikkumisen vaihtoehdoksi ostin itselleni sairastuvalle sisustuslehden (voitteko kuvitella, ensimmäinen kotimainen lehti kotonani pitkään aikaan).  Glorian Kodissa esitelty upea kerroksellinen jugend-asunto vei heti sydämeni ja sai taas haaveilemaan tuosta Svensk Tennin Dagg Vas -maljakosta, joka jo aikaisemmassa haavekollaasissa esiintyikin. Hauska muuten huomata, miten lähes kaikki toiveet ovat toteutuneet listalta!Tämän vuoden todennäköisesti viimeinen reissu on varattuna, sillä lähden joulun alla Maijan luokse Pariisiin pidennetylle viikonlopulle! Viime vuonna teimme samoihin aikoihin miniloman Kööpenhaminaan ja ihanasti pääsee näissä Euroopan kaupungeissa kiinni joulutunnelmaan - markkinoita, glögiä ulkovalojen katveessa ja kauniita lahjapaketteja. En ole käynyt Pariisissa sitten teiniäin (voitteko kuvitella?!) ja olen reissusta enemmän kuin innoissani!

Kun on lentoliput buukattuna, niin eihän pieni flunssakaan tunnu enää sen rinnalla miltään.

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Share:

6 kommenttia

 1. Taitaa sinkki ja C-vitamiini D:n kera olla melkoisen hyvä vitamiinien tehopakkaus flunssaan!
  Siihen vielä inkivääriä yrttiteehen hunajan kera.

  Suloinen koiruli sinulla ollut kaverina ainakin ja "vierihoitajana".

  Joulun miniloma kuulostaa myös ruhtinaallisen ihanalta!

  Lempeää Halloweenin viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä ! <3 Maija on ihan paras hoitaja kyllä ja onneksi flunssakin jo helpotti.

   Poista
 2. Itse nautin aina reippain määrin inkivääriä, kurkumaa ja valkosipulia. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Inkivääri ja valkosipuli olikin jo tuttuja, mutta kurkuma on uusi tuttavuus flunssan parantamiseen.

   Poista
 3. Täälläkin vaivaa flunssa. Minua raskaushormonit tuntuvat auttavan, mutta isä ja esikoinen yskivät täällä stereona. Toivottavasti tämä helpottaa ennenkuin vauva syntyy sulostuttamaan elämäämme. Helpottaa kummasti uuden vauvavuoden aloitusta, jos ei tarvitse hoivata puolikuntoisena pikku potilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sielläkin! Täälläkin flunssa sitten vaihtui yskimiseen, onneksi se on tosin jo mennyt pois. Toivotaan että paranet ennen synnytystä, tsemppiä loppuaikaan! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig