2014/09/04

Himotuksia uuteen kotiin

Ajattelin tehdä hieman postaussarjaa uuden kodin osalta huoneittain. Ensimmäisenä ajattelin miettiä olohuoneen sisustusta ja millaista fiilistä sinne haluan. Kaikki kuvat on poimittu ruotsalaisen Artelleriet-nettikaupan valikoimista (PK22-tuolia lukuunottamatta), jonka koko valikoiman voisin ottaa omaan kotiin! Miten siellä onkaan kaikkea ihanaa! 

Uusi asunto ei siis ole vielä selvillä, mutta ainahan sitä voi vähän suunnittella etukäteen. ;) Fritz Hansenin PK22-tuolit mokkanahalla tulevat varmasti olemaan osa uuden kodin olohuoneen sisustusta, samoin Beni Ouarain -matto, joka on vilahtanut mm. täällä. Suunnittelin, että olohuoneessa voisi olla messinkisiä yksityiskohtia ja kupari siirtyisi kokonaisuudessaan makuuhuoneeseen.


Tuo ihana sivupöytä marmorikannella ja messinkijalalla yhdistäisi kivasti molemmat tämän hetken viehätyskohteet. Haaveilen tuosta Gervasonin Ghost-sohvasta valkoisella rennolla pellavakankaalla ja heittotyynyillä, rento look sopisi hyvin yhteen minimalististen PK22-tuolien kanssa. Messinkiä sitten voisi olla Tom Dixonin kynttiläkupissa ja muissa yksityiskohdissa. Pääkallot ovat nyt olleet erityisesti lähellä sydäntä, kuten olette varmaan huomanneet. Sellaisia suunnitelmia ja haaveita, katsotaan mihin suuntaan uuden kodin sisustus lähtee kehittymään ja mitä hankintoja tulen todellisuudessa toteuttamaan.

Yksi syksyn tulon merkki selkeästi on tämä pesänrakennusvietti, kynttilät ja kotoilu sekä HabitareOletteko muuten tulossa messuille? Päivystän Vepsäläisen osastolla torstaina sekä perjantaina, tulkaa ihmeessä moikkaamaan mikäli siellä piipahdatte. Lukijoita on aina mukava tavata! 

// Cravings for the new home.
Share:

12 kommenttia

 1. Ihania suunnitelmia.
  Onnea uuden kodin etsintään. :)
  Me täällä vähän mietimme oman asunnon myymistä ja tontin ostamista. ;)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa upealta suunnitelmalta. Jo kollaasissa kaikki kolahtavat yhteen todella harmonisesti. Siihen kun lisätään vielä sinun taitosi yhdistää asioita niin avot uuden kotinne olohuone on varmasti kaunein olohuone ikinä! Iloa loppuviikkoosi Sanna! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja suunnitelmia ja kestäviin klassikoihin onkin hyvä yhdistellä aina uusia trendejä. Tulenkin moikkaamaan sinua torstaina messuilla :)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja himoitset! Messinkin tuntuu olevan selvästi tämän syksyn nouseva trendi.
  Habitareen olen tulossa, mutta harmi kyllä vasta sunnuntaina. Olisi tosi kiva ollut käydä sinua moikkaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, mutta joku toinen kerta sitten! :) Kivoja messuiluja!

   Poista
 5. Mä oon menossa la tai su..ois ollut kiva nähdä!!

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig