2014/09/20

Syksyn toiveasu

Mulle tulee aina aika-ajoin tarve laajentaa tätä blogin sisustuspuolta muodin puolelle. Niinpä ajattelin tehdä jatkossa ihan vaatepostauksiakin, ehkä jopa päivän asu -juttujenkin muodossa. Syksyn toiveasut näyttäisi mun silmissä allaolevan kollaasin kaltaiselta; muhkea villahuivi ja converset täydentämään muuten tuollaista business casuall -lookia. Kuten kollaasista saattaakin huomata, en ole pukeutumisessakaan mikään väri-iloittelija. Jos sisustusvärini on valkoinen, niin pukeutumisessa se taitaa olla musta. Mustaa sitten täydennetään nutrian, harmaan, valkoisen ja joskus vaaleanpunaisen sävyillä. Asusteissa, eli kengissä ja laukuissa mulla on myös ruskean eri sävyjä, jotka varsinkin näin syksyllä tuntuu ihanilta kesäkauden jälkeen.


Oikeastaan ajatus tähän postaukseen lähti, kun tilasin tuon vasemmassa kulmassa olevan ihanan muhkean harmaan Sellata -villahuivin Tiger of Swedenin nettikaupasta (ilmaiset postikulut!). Kyseistä olin jo haikaillut Ison Omenan Womena-liikkeessä, mutta olivat ehtineet myydä ihanuudet loppuun. Samaa huivia myy myös Stockmann, mutta heiltä puuttui tuo meleerattu vaaleanharmaa väri valikoimista. 

Muut kollaasin tuotteet klikkailin Zalandon-valikoimista. Musta laadukas laukku olisi seuraavaksi ostoslistalla, sillä sellaista en jostain syystä tällähetkellä omista ollenkaan. Tuo Michael Korsin Selma voisi olla hyvä hankinta sellaiseksi. Valkoinen bleiseri puuttuu niin ikään vaatevarastosta, mutta tuskin näin syksyä vasten lähden sellaista edes hankkimaan.Tiger of Swedenin rento t-paita lähtisi Zalandolta nyt reilulla alennuksella, voi olla että klikkailen sen vielä vaatevarastojani täydentämään.

Syksy on mielestäni ehkä kivointa aikaa juuri pukeutumisen osalta! Toivotaan, että saadaan vielä jonkin aikaa nauttia näistä kuivista ja aurinkoisista ilmoista.

// Inspiration for fall outfit. Grey, black and white, simple and chic.
Share:

2 kommenttia

  1. Syksy on kyllä ehdottomasti sellaista ihanaa pukeutumisen aikaa! Converset kuuluvat täällä myös ehdottomasti asuihin. -Kaisu

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig