2014/09/17

Uuteen makuuhuoneeseen


Tein kuvakollaasia uuden kodin makuuhuoneen suhteen vain todetakseni, että kaikki isoimmat elementit taitavatkin jo löytyä valmiiksi! Jotain uutta olisi kuitenkin kiva saada, ja ajattelin mahdollisesti tuota Hästensin hopearuudun mukaan sävytettyä Woodnotesin sängynpäätyä superia-runkosänkyä raamittamaan. Lisäksi kuparisia yksityiskohtia voisi hankkia Louis Poulsenin PH-valaisimen kaveriksi, esimerkiksi nuo Hay:n kupariset henkarit. Myöskin joku ihana pörröinen matto olisi kiva hankkia sängyn alle, niin että ensimmäisenä herätessä jalat osuisivat johonkin pehmeään.

Valkoiset pellavapussilakanat on pitänyt jo pitkään hankkia valikoimiin, Balmuirien sijaan ajattelin seuraavaksi testata H&M:n versioita, joista olen kuullut hyviä kokemuksia. Tästä alkaa pikkuhiljaa hahmottua uuden kodin sisustus, vaikka uusi koti ei ole vielä edes löytynyt. No jostain se täytyy kuitenkin aloittaa, ja minä päätin aloittaa sisältä. ;)

// Cravings for the new bedroom.

Share:

15 kommenttia

 1. Oi näyttää hyvältä. Sisustussuunnittelu on ihan parhautta. Tuo Woodnotesin pääty olisi upea.

  VastaaPoista
 2. Sanna Kodin 1:ssä on kaikki pussilakanat -40% ja tyynyliinat ja lakanat -50%. Tilasin juuri kahdet pellavapussilakanaparit, tummanharmaat ja valkoiset. Laadusta en kyllä tiedä etukäteen mitään, mutta 4kpl pussilakoita ja 4 kpl tyynyliinoja maksoi noin 111€, ei paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaaaa! Laitoin valkoisen pussilakanan tilaukseen! :D Mulla on ennestään parit tyynyliinat jo, ovat ainakin ollut ihan hyvät!

   Poista
  2. Mä olin just tulossa kanssa vinkkaamaan tästä sulle, että K1.sessä on nyt hyvään hintaan pussarit. Onneksi Tuija kerkesi. :)

   Poista
  3. Hahaa! Ei saa vinkkailla, tulee kalliiksi! :D

   Poista
 3. Mä olen tykännyt H&M:n pellavapussilakanoista. Niissä on nepparikiinnitys jalkopäässä, joten peitto ei tursuile eikä ruma halkio näy. Mutta Annolle on tulossa kaunis musteensininen sävy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No henkkamaukan pellavat menee sitten seuraavaksi testiin :) Siellä on se kaunis vaaleanharmaa sävy, jonka haluan.

   Poista
 4. Ne H&M:n pussilakanat on oikeesti hyvät! :) Lämpimästi suosittelen minäkin.

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita uuteen kotiin -on hyvä suunnitella jo etukäteen :) Mä ainakin teen niin jatkossakin.
  Mukavaa päivää.

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 6. En suosittele Henkkamaukan pussilakanoita. Peitto ei pysy sisällä yhtään paikoillaan ja se on hankala asetella sinne, koska kulmissa ei ole aukkoja. Monella muulla (myös bloggareilla) on ollut samaa ongelmaa, joten en ole ainoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :/ Mulla ei nykyisissäkään pussilakanoissa ole aukkoja, mutta silti on pärjätty. Tuo peiton liikkuminen ilmeisesti liittyy pellavaan ominaisuutena, jos en väärin ole ymmärtänyt?

   Poista
 7. Mulla on pelkästään positiivia kokemuksia noista H&M.n pellavalakanoista. Suosittelen!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Sari! Noista Kodin Ykkösen Anno-pellavista mulla on pari tyynyliinaa ja ne on kyllä aikas löröjä. Katsotaan miltä pussilakana vaikuttaa :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig