2014/09/22

Kesällä kerran Valkoisessa Harmajassa


Olinkin ihan unohtanut julkaista nämä blogikollegani Suvin kodista räpsimäni kuvat kesältä. Suvi on monelle tuttu suositusta Valkoinen Harmaja-blogista. Kävin kodissa vierailulla hautajaisreissun yhteydessä pari kuukautta sitten ja sain yöpyä heidän ihanassa saunatuvassa. Terassilla nautittu mansikka-halloum salaatti ja myöhään iltaan jatkuneet keskustelut sohvalle käpertyneenä taas vahvistivat vain sitä tunnetta, että meitä monia bloggaajia yhdistää visuaalisuuden lisäksi myös monet syvemmälläkin olevat tekijät.

Tulee kyllä aivan liian vähän nähtyä näitä ihania blogikolleigoita, mutta nyt saattaisi olla taas treffit viikonlopuksi tulossa muutaman kanssa! Bloggaamisesta on kiva vaihtaa ajatuksia ja totta puhuakseni -ei me blogin pitäjätä pelkästää sisustustyynyistä ja uusista sesongin väreistä puhuta. Monesti siellä taustalla on myös samanlaiset elämänarvot ja asenteet  -estetiikan kaipuu on vain yksi yhdistävä tekijä. 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille!

// Few pictures of the lovely home I visited two months ago.
Share:

4 kommenttia

 1. Oli niin kiva, että kävit! Mietinkin jälkeenpäin, että miten meidän keskustelut lähti niin nopeasti niin syville vesille, mutta kai se on niinkin, että blogin kautta toinen tuntuu jo niin tutulta. Sitten on helppo jutustella ihan niin kuin pidempi aikaiselle ystävälle. :) Ja yhdistäviä tekijöitä löytyi niin paljon...

  VastaaPoista
 2. Mun kanssa aina taitaa lähteä! :D En jaksa kovasti mistään tyynyistä höpistä kun heti pitää päästä asiaan. Ja paljon vaikuttaa myös seura, jos aistin että oon samalla aaltopituudella ihmisen kanssa niin voin puhua samoja vaikka ventovieraalle :) oli kiva käydä, ehkä nähdään perjantaina? :)

  VastaaPoista
 3. Näitten blogien takana on aivan uskomattoman ihania ja aitoja ihmisiä <3
  Toivottavasti mekin nähdään pian :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig