2014/09/10

Habitare

Huomenna pärähtää omat Habitare-messuilut käyntiin osastolla 7h51. Osaston on suunnittelleet kollegani Johanna ja Christina, olen heistä hurjan ylpeä!

"Esittelemme osastolla syksyn trendikkäimpiä uutuuksia, sekä rakastetuimpia designklassikoita. Tuleva syksy näkyy tuotteiden maanläheisissä sävyissä. Herkkien talvipastellien viileyttä lämmittää esimerkiksi kupari ja messinki mm. valaisimissa ja pientavaroissa. Olemme suosineet luonnonmateriaaleja ja leikitelleet erilaisten tyylien kontrasteilla" sunnittelijat kertovat.
Via

Tavataan messuilla! :)

// Finnish housing fair Habitare started today.

Share:

7 kommenttia

 1. Yritän keretä moikkaamaan sinua ja tutustumaan osastoonne.

  VastaaPoista
 2. Vau mikä osasto teillä. Toivottavasti kerkeän poikkeamaan :)
  Terkuin.Sanna

  VastaaPoista
 3. Hei! Kysyisin Sanna ihan of the topic: mitä sinä olet tykännyt vetimettömistä keittiön ovista? Onko teillä pomppusalvat? Onko maalattu pinta helppo pitää puhtaana? Pohdin että valitsenko käytännöllisen vedinuran yläkaappien alaosaan vai jätänkö sen pois, jolloin yläosa olisi harmonisempi, niin kuin sinulla.

  Onnea vielä messuille, ehkä törmätään siellä!

  Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Pirjo! :) Olen kyllä tykännyt, ei kaipaa vetimiä yhtään. Eikä ole pompuilla, vaan alhaalla kourut, joista otetaan kiinni. Pinta on myös helppo pitää puhtaana, helpompi kun ei ole vetimiä häiritsemässä. Voin kyllä kovasti suositella! :)

   Poista
 4. Kiitos Tia! Pitää tulla kurkkaamaan myös sun blogi :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig