2014/09/08

Helsinki Design Week

Helsingissä vietetään taas jokasyksyiseen tapaan Helsinki Design Week -tapahtumaa ja tänä vuonna 10-vuotisjuhlaa. Näihin pariin viikkoon mahtuu paljon muotoiluun ja designiin liittyviä tapahtumia, joista yhdessä itsekin kävin viikonloppuna piipahtamassa. Kaapelitehtaan Design Marketilla oli edustettuna kotimaista muotoilua monessa eri muodossa.


Balmuir, Tikau, Lumi, Wild sekä muut kotimaiset brändit ovat suomalaista muotoilua parhaimmillaan. Sekä Suvi että Kerttu ovat myöskin blogeissaan nostaneet kotimaista muotoilua esille, ollaan designyrityksistämme ylpeitä! Onneksi allekirjoittanut selvisi tuolta tyhjin käsin, vaikka kaikkia houkutuksia oliki tarjolla. Katsotaan sitten miten Habitaren kanssa käy... ;)

// Design market at Kaapelitehdas. So proud of many design brands we have here in Finland.
Share:

2 kommenttia

 1. Voi ei miten ihmeessä pääsit ulos ostamatta mitään!??? Balmuirin huivit ja huovat on niin ihania, niihin tulee himo! Kuolasin kuviasi,

  Saila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kiva jos kuvista oli iloa! :) Balmuiria löytyy sen verran omasta takaa, että onneksi en sortunut ostamaan mitään.. mutta hankintoja uuteen kotiin tietysti on tulossa, vaikka nyt tuolta design marketista ei mitään mukaan lähtenytkään.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig