2013/04/25

PH5 Contemporary


Ihanasta Poulsenin PH5-klassikkovalaisimesta on tullut markkinoille uudet värit. Ne on niin herkut, että oli pakko jakaa täälläkin. Kyseessä on tanskalaisten yksi eniten käytetty valaisin, tuollainen kuulemma roikkuu joka toisen tanskalaisen kodin katosta.


Meiltä löytyy ruokapöydän päältä tuo PH5-alkuperäinen versio, jossa nuo yksityiskohdat ovat tummanliilat. Mutta mutta. Jos nyt valitsisin, ottaisin varmasti tuon valkoisen, jossa on lohenpunainen alavarjostin ja kupariset yksityiskohdat. Oi, on ne ihania!

Tässä vielä muutama fiiliskuva. Ihanasti yhdistelty moderneja valaisimia vähän rouheampiin ympäristöihin.

Kolahtaako teille Poulsenin valaisimet?


Kuvat
http://lamaisondannag.blogspot.fi/
http://www.finnishdesignshop.fi/

Share:

11 kommenttia

 1. Juu, kyllä kolahtaa, ei ehkä meille, mutta sopivan asiakkaan kohteeseen :) Hienoja uusia värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin! Noita sopii suositella toki asiakkaillekin! :)

   Poista
 2. Kalahtaa ja kovaa. Meillä on kotona 5 Poulsenin lappua ja 3 on vielä varastossa odottamassa sopivaa paikkaa. Yhdessä on vähän oranssia joukossa, muuten kaikki ovat valkoisia.

  Ihania, ihania, ihania ja mitä parasta, aivan ikuisia. Ekaa olin ihaillut vuosikausia näyteikkunan takaa ja kun se lopulta saatiin, ei siitä luovuta ikinä. Näin ei voi sanoa muista lampuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, 5 Poulsenen valaisinta! Hyvin menee mutta menköön! ;) Mitä kaikkia sieltä mahtaa löytyä? Nuo on kyllä juuri sellaisia, jotka kulkevat ikuisesti matkassa.

   Poista
  2. artisokka, tai meillä sen nimi on käpy, sitten on 2 lumipalloa, samanlainen pöytälamppu kun sulla, mutta ehkä isompi, en tiedä, koska lamppu on vielä paketissa ( = lue kotona vilkas poika ), ph 5 sinisellä tehosteella sekä 3 samanlaista kuin pöytälamppu mutta ovatkin kattolamppuja. Eli niitä onkin vähän enemmän kuin 5. Ei haittaa.

   Pojan huoneessa on tuuletinvalaisin, kun kuulemma kaikilla pojilla pitää olla sellainen ja jostain reissusta ollaan joskus tuotu musta kattolamppu, jossa on ihmisten hahmoja minikoossa, tosi kivasti heijastaa. Nämä 2 ovat ainoita jotka eivät ole Poulsenin lamppuja, mutta kummatkin ovat tosi tykättyjä lamppuja meidän huusholissa.

   Jokaisesta lampusta tykätään tosi paljon. Niistä voisin luopua ainoastaan jos muutettaisiin joskus siihen ns lopulliseen kotiin ja joku ei löytäisi paikkaa. Muuten lamput ovat ikuisia.

   Poista
  3. No huh mikä määrä!! :D Onko teillä mikä malli artisokasta?

   Poista
  4. Älyttömän hyvä kysymys, ei hajuakaan. Se peruskoko, jota on aina joka paikassa, mm Stockalla on se nyt esillä. Olisko 60 ? Ei missään nimessä se isoin. Ja valkoinen.

   Mä en aluksi tykännyt lumipalloista yhtään ja nyt ne on vissiin lempparit. Olohuoneessa on iso lumipallo ja makkarissa pieni.

   Kauniita on kaikki.

   Mä haluaisin sen maassa olevan lampun, jossa on muovisessa tötterössä valkoisia pisaroita, oliko se lumisade ? Se on ainoa johon voisin kuvitella joskus kyllästyväni. Joten sen takia sitä ei hankita.

   Poista
 3. Nää uudet värit kolahtaa kyllä aika kovaa! Ruokatilan lamppu onkin ollut hakusessa, se voisi hyvin olla tämä kunhan saisi värin päätettyä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on ehdottomasti hyvä valinta, suosittelen! :) Kaunis, häikäisemätön valo ja ajaton muotoilu. Ja ah, mitkä värit. Ei ihme että valinta on vaikea ;)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig