2013/04/03

Ostan, siis olen.


Karkkilakko, tipaton tammikuu... Ehdottomuus on joskus valttia.

Päätin haastaa itseni (ja ehkä sinutkin?) ostolakkoon huhtikuun ajaksi.

Olen ostanut aika hirveällä tahdilla tänne kotiin juttuja, ja nyt tuntuu, että elämä pyörii liikaa tavaran ympärillä. Mitkään arjen pakolliset ostokset, kuten ruoka, peruskosmetiikka, siivousaineet, lahjat muille jne. eivät ostolakon piiriin luonnollisesti kuulu, vaan tarkoitus onkin rajoittaa tätä sisustustavaroiden hamstraamista.

Lakon tekee luonnollisesti haastavammaksi yksi ensi viikolla starttaava musta-keltainen tapahtuma...


Mutta eiköhän tämä olekin hyvä koitinkivi itselle. Ja ehkä sinullekin.

Kuka on mukana? ;)


Share:

27 kommenttia

 1. Saako eka katsoa HP:n tarjoukset ja sitten sanoa onko mukana? ;)

  VastaaPoista
 2. Mä olen niin onnellinen että olen viikon vapaalla ja pois keltamustan houkutuksen vaikutuspiiristä :) Eli mukana ollaan!

  VastaaPoista
 3. Mä oon itseasiassa viimeaikoina ollut hyvin maltillinen sisustustavaroiden ostelun kanssa. Teepurkkia enempää ei juuri ole matkaan tarttunut. Olen sitten kyllä haalinut kalusteita ja muuta tavaraa mummolasta sitäkin enemmän. :D mutta, rahat on säästynyt ja vanhat toisille turhat tavarat ovat saaneet uuden kodin.

  Hulluja päiviä odotan kyllä innolla, mutta tuskin olen sieltä kuitenkaan mitään isompaa hankkimassa. Kosmetiikkaa ja lastenvaatteita luulen kuitenkin löytäväni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä todella kohtuulliselta! Lastenvaatteet onkin varmaan hullareilta hyvä ostaa! :)

   Poista
 4. Avomiehesi kiittää tästä tempauksesta. T. Avomiehesi

  VastaaPoista
 5. Heh taidan olla mukana.. ja se on yllättävän helppoa naperoiden kanssa..neidin kanssa se vielä menisi, mutta
  pojan kanssa jo sellasta haastetta, että jätän suosiolla väliin.
  Pidän nyt vaan peukkua, ettei siellä ole houkutuksia tarjolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee! Hyvä homma! Joo ei varmaan ole kiva lähteä sinne pienten lasten kanssa tunkemaan. :)

   Poista
 6. Hihii, EI tuu onnistumaan tulevien viikkojen reissuista johtuen :) mutta, pääsetkin sitten Espanjaan shoppailemaan, niin nythän onkin hyvä lakkoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Joo ei ihme jos Nycissä ja Milanossa tulee vähän shoppailtua. :P Espanjassakin mäkin sitten ;)

   Poista
 7. Apua liian paha varsinkin hullujen päivien aikaan ja minä kun vasta ehdin innostua kaikesta sisustushömpästä :) toukokuu olis ollut niin paljon helpompi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Ei voi mitään, siksihän tässä huhtikuu onkin hyvä että hullarit osuu siihen :P

   Poista
 8. Voi mun ei oo koskaan ollut vaikea vastustaa hullareita. En ole oikeastaan ikinä ostanut sieltä mitään merkittävää, joskus jonkun hiuslakan tai pesuaineen. Nyt en taida edes tuollaisten takia vaivautua sinne, paitsi jos on itsekidutusolo ja haluan mennä toisten tuupittavaksi ja fiilistelemään turun harvinaista väenpaljoutta yhdellä kertaa :)) Sisustusjuttuja saa tarpeeksi omasta liikkeestä, vaatteita on jo liikaakin ja pesuaineiden osalta säästöä tulee muutama euro, eli taidan olla mukana (varauksella) :))

  Ai niin ruokaahan ei lasketa. Haamurahkan takia taidan uhmata väkijoukkoja ja kyynärpäitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä yleensä ahdistun suurista ihmisjoukoista, mutta nyt kun osan tuotteita voi tilata netistä niin sekin on helpottanut. Lisäksi oon käyny lähinnä Tapiolan stockalla hullareilla ja se on inhimillisen kokoinen. :)

   Poista
 9. Hyvä tempaus! :) Mä yritän ottaa ostosten järkevöittämisen ja heräteostosten vähentämisen ihan kokoaikaiseks ohjenuorakseni :) Tiedän nimittäin että jos täysin jotain kiellän itseltäni, ostan entistä enemmän :) Hullareitten tarjoukset on kyllä pakko tsekata mutta järki kädessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kyllä mäkin meinaan ne tsekata, mutta en sortua :P Mutta hyvä se on välillä järkevöittää, jos huomaa että mopo karkaa käsistä! :D

   Poista
 10. Ei kiitos ! Vaikka en juuri mitään hp.stä ostaisikaan, en voisi vastustaa jos jotain kivaa sieltä löytyisi.
  Nuorempana pidettiin tipaton aina helmikuussa, koska siinä kuussa oli vähiten päiviä. Mutta uskon että tämän ikäisenä sitä osaa hallita omat ostoksensa ja jos jälkikäteen huomaa että huti tulee, joko kehittää ostoksesta käytettävän tai laittaa kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tietysti niinkuin itse parhaaksi katsoo. No hyvä että sen ikäisenä osaa hallita, tämän ikäisenä on vähän kiikun kaakun :D

   Poista
 11. Ei tarvitse lakkoilla, kun ei ole ongelmaa. En ainakaan tunnusta :D
  Mutta vaikken osallistu niin saatta silti käydä niin, etten huhtikuun aikana osta mitään sisustamisjuttuja. Mutta jos jotain kivaa kävelee vastaan, niin varmasti ostan ja vieläpä hyvällä omallatunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä. Ei kannatakaan tunnustaa. :D Täällä lakkoillaan siksi, että tuollainen ehdottomuus sopii mun luonteelle parhaiten.

   Poista
 12. Muakin periaatteessa kutkuttaisi hullutpäivät, mutta sitten kun mietin sitä ihmismäärää... Ei kiitos :D
  Eli sen suhteen jää shoppailut minultakin.

  VastaaPoista
 13. Täällä kuukauden ostolakko alkaa olla jo voiton puolella. Juuri mainitsemistasi syistä haastoin itseni jo maaliskuun puolivälissä. Lakkoa ovat auttaneet iltavuorot töissä ja toukokuussa häämöttävä Pariisin matka. Siellä sitten... :D Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Aino! Se on hyvä välillä totaalilakkoilla, niin sitten voi ansaitusti shoppailla. Ja itsellä tuo on ainakin sillä lailla psyykkinenkin juttu, että kyllä sitä pitää aina oikein miettiä, että jotain jättää ostamatta. Muuten sitä vaan shoppailee, vaikka yrittäiskin rajoittaa.

   Poista
 14. Mä en nyt pysty lakkoilemaan, ehkä toukokuu olisi sopiva kuukausi siihen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinähän voit haastaa itsesi siihen sitten toukokuussa! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig