2013/04/19

Nomess Copenhagen


Innoistuin ihan hulluna näistä Nomess Copenhagenin simppeleistä säilytysjutuista.

Työpöytä on oikeastaan myös mun meikkauspöytä, joten tuollainen siirrettävä peilin sisältävä säilytysratkaisu olisi loistava.Rasia on niin kaunis, että sen voisi jättää ihan vaan pöydällekin.

Kun Huhtikuun ostolakko loppuu, aion ehdottomasti satsata tällaiseen. Olisi ihana tuollainen läpinäkyvä meikeille tarkoitettu lokerikkokin, purkit ja putelit pysyisivät siinä niin kauniisti järjestyksessä. 

Aijaijai. 

Onko teillä kokemuksia noista Nomessin tuotteista? Missä itse säilytät kosmetiikkaa?

Share:

8 kommenttia

 1. Itsekkin olen miettinyt tuota alimpaa versiota. Löytäisi tarvittavat meikit sun muut purtilot heti eikä tarvitsisi tyhjentää koko meikkipussia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyllä vaikuttaisi toimivalta. Tuossa ylemmässä olisi plussaa se, että siinä on peili ja meikit saisi piiloon. :)

   Poista
 2. Vau mikä idea tuollanen siirrettävä peilisäilytyssysteemi!! Täällä kanssa meikkailut hoidetaan työpöydällä, niin tuo olisi aivan loistava, kiitos ihan super ihanasta löydöstä!!! :)

  VastaaPoista
 3. Mä katsoin kans himoiten noita Köpiksen reissulla, ne on kyllä tyylikkäistä ratkaisuja meikkien tai muun sälän säilytykseen!

  VastaaPoista
 4. Nuo läpinäkyvät telineet ovat kyllä aivan ihania! Meikkipöytäni kuitenkin sijaitsee suoraan ikkunan edessä niin en uskalla meikkejä ihan näkyvillä säilyttää, etteivät mene pilalle. Ostin Nomessin huurretun laatikoston, joka on varmaankin oikeasti tarkoitettu toimistokäyttöön, mutta mitäpä tuolla on väliä :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/2013/03/meikkipoyta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. Mitäpä sillä väliä mihin on suunniteltu, jos toimii muuallakin. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig