2013/04/14

Loma


Sunnuntaita!

Täksi päiväksi oli luvattu aurinkoa, mutta eipä ole näkynyt. Onko siellä?

Harmi. On jotenkin todella harmaata, niin aloin suunnittelemaan tulevaa kesälomaa. Hui! Siihen onkin enää parisen kuukautta, huippua! Pääsen pitämään elämäni ensimmäisen neljän viikon yhtäjaksoisen loman, ja vielä heinäkuussa. Ihan mahtavaa! Ensimmäiset kymmenen päivää on takuu varmaa lämpöä Espanjan auringon alla, suuntaamme nimittäin kaverin kanssa Marbellaan.

Source: youtube.com via Jeff on Pinterest
 
 
 
 


Tiedossa auringonottoa, hyvää ruokaa, skumppaa, shoppailua (Zara Home -oletko valmis? :D), drinksuilua, hienojen jahtien bongailua (joita on tuolla Puerto Banuksen rannassa hurjasti). En malta odottaa!!

Loppuloma vietetäänkin sitten ihan Suomessa. Tehdään avomiehen kanssa piharemppaa, mennään mökille korpeen laittamaan aivot narikkaan, käydään perinteisellä kesäreissulla Porvoossa, ehkä Fiskarssissa ja Särkänniemeenkin olisi ihana päästä hurvittelemaan.

Joko siellä on kesäsuunnitelmat lyöty lukkoon? Vai menetkö mieluummin fiiliksen mukaan sen kummempia suunnittelematta?


Share:

12 kommenttia

 1. Voi että, sulla onkin aivan ihana loma tiedossa!
  Meillä taitaa mennä pitkälti pihanlaitossa, mutta
  pitää siinä sivussa yrittää vähän lomaillakin : )

  Täällä Hämeessä paistaa nyt aurinko, ja kylläpä
  se tuntuukin taas mukavalta muutaman harmaan päivän
  jälkeen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin uskoisin! :) Muistakaa tekin lomailla! Täällä oli eilen säätiedon lupauksista huolimatta täysin pilivinen päivä. No ehkä se aurinko paistaa täälläkin pian..

   Poista
 2. Tampereella paistaa aurinko, tekee hyvää eilisen kaatosateen jälkeen - antaa keväälle vauhtia! :)

  Marbella on varmasti ihana, teille tulee huippureissu kaverin kanssa! Hyvältä kuulostaa muutkin lomasuunnitelmat, onnea pitkästä lomasta!
  Tänä viikonloppuna on kesäloman reissuja alustavasti mietitty täälläkin, mutta mitään ei vielä ole varattuna. Lapsiperheenä ajoissa varaaminen tuntuu parhaalta vaihtoehdolta, on sitten lastenKIN helpompi odottaa kun on konkreettisesti tiedossa, että mihin ja milloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marbella todella on ihana! On tullut siellä pari kertaa jo käytyä, että tuttuihin maisemiin mennään. :) Jeee!!! Lapsiperheen kanssa on varmaan pakkokin tehdä suunnitelmia. Ja kyllä itse kunkin on hyvä varata nuo lomat ajoissa, että ei lentojen hinnat yms. pääse kallistumaan. :)

   Poista
 3. Mekin ollaan kesällä suuntaamassa Marbellaan, Buerto Banuksen. Tosin voisin lähteä jo heti!! :D Me tehdään aika extemporee lähtöjä, kyläilyjä ja kesäretkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaa! Hauska sattuma! :) Ehkä törmätään siellä. Mäkin voisin lähteä jo heti.

   Poista
 4. Löysin vastavierailulle tänne ja tulen kyllä toistekin :), ihana blogi sinulla!
  Me ollaan myös oltu Puerto Banuksessa useana kesänä, viimeksi pari kesää sitten veljeni häissä. Matkakuume iski tännekin just nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Hanna! Hauska että kohde on niin monelle tuttu. Suomalaiset Espanjassa -no ei se ehkä ole niin vierasta :D

   Poista
 5. Ah, mäkin haluaisin käydä Marbellassa. Äitini on käynyt siellä pari kertaa ja tykännyt kovasti. :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig