2013/04/02

Arjen helpottajat


Miten siellä on arkeenpaluu sujunut?


Arjen hehkutuksesta huolimatta: oli tänään todella väsynyt, sekaisin ja ihan pihalla kaikesta. Ehkä se arki lähtee taas tästä rullaamaan. Arkea täällä helpottaa ihanasta kupista nautitun kahvin lisäksi tuo Nougat -liikkeestä hankittu koriteline. Siinä on kaikki useimmin käytetyt korut sulassa sovussa. Helmiä ja hopeaa on useimmiten päällä, eli klassisella linjalla mennään.


Millaiset arjen helpottajat siellä on käytössä? 

Share:

12 kommenttia

 1. Ihan samaa ajattelin tänään, että jotenki arki vähän tökkii. Piristin päivää siivoamalla, pyöräyttämällä pannarin ja soittamalla ystävälle. Tuo sinun helpottaja on kyllä kivempi kuin siivoaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan sitä on hurjaksi heittäydytty! :) Juu tämä toinen päivä menikin jo huomattavasti paremmin.. mutta väsyttää vaan ihan tosi paljon, taitaa allergiakausi alkaa ja ilmanlaatu on huono.

   Poista
 2. Nukuin aika vähän kellojen siirron takia, mutta mulla oli mahtava arkeen paluu! Mahtoiko johtua siitä, että pääsiäinen oli lähinnä yksinhuoltaja-arkea miehen töiden takia... ;) Joka tapauksessa oli ihanaa viedä lapset neljäksi tunniksi hoitoon ja tehdä suunnitteluhommia. :)

  Mutta joo, kyllä huomaa yleisesti ottaen porukasta, että neljä päivää oli taukoa työmaailmasta. Kaikki on jotenkin vähän pihalla. :)

  Kauniita kuvia, Sanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Varmasti on kiva palata arkeen, jos saa hieman omaa tilaa ja työrauhaa. ;) On varmasti hyväkin merkki olla pihalla, on ainakin tarpeeksi irtautunut töistä :)

   Poista
 3. Kauniita koruja,ja korutelinekin ihana. Minun korutelineenä toimii poronsarvet :)
  Ja arki alkoi täälläkin aika hitaasti,nimittäin kaksi nuorinta sai vatsataudin maanantaina..! Tämä pv lepäilty kotosalla ja huomenna napataan arjesta kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Poronsarvet kuulostaa ihanalta korutelineeltä -hyvä idea! :) Voi miten ikävää, vatsatauti!! Toivottavasti lapset paranevat pian!

   Poista
 4. Kivasti alkoi arki. Töissä juotiin ekana perinteiset aamukahvit, paitsi että asiakkaat keskeytti koko ajan, hihi. Hyvähän se on, vaikka oli aika pöllähtänyt olo. Lintsasin lauantainkin töistä, oli ollut kuulemma kova kiire, eli hyi minua. Mutta nytpä jaksaa taas kun on saanut kotoilla monta päivää. Tosin vähän hidas oli käynnistyminen, istuin varmaan ekat pari tuntia vaan sohvalla töissä ja nousin vaan jos oli pakko :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha. Kuulostaa tutulta (tuo kahvittelu ja sohvien "testailu")... :D Mutta kyllä se kuule tästä! Täällä ei ole paljon ehtinyt istuskella, kun suunnitteluasiakkaan on pitäneet kiireisenä -hyvä niin!

   Poista
 5. Itsellä oli myös aivot narikassa, hyvä että töitä osasi tehdä. Hieman haperoiden lähti arki rullaamaan, josko sitä huomena olisi päivä uusi ja parempi :D. Kauniita koruja ja teline. Itsellä myös samantapaisessa korut säilytyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään oli jo parempi eikös vain ? ;) Ihanaa loppuviikkoa sinne!

   Poista
 6. Täällä samanmoinen tunnelma eiliseltä ja tänäänkin vielä väsyttää reippaasti. Huhhuijaa nämä lomat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan älytöntä! Laitan kellon siirron ja huonon ilmanlaadun piikkiin! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig