2019/04/08

Kevättä kohden

Tiedättekö sen tunteen, kun on todella pitkään seesteistä ja tasaista ja sitten yhtäkkiä tapahtuu jokaisella elämänalueella? 


Aikalailla tasan vuosi sitten hyppäsin täyspäiväiseksi yrittäjäksi ja uuden opettelua riitti pitkäksi aikaa. Tunteiden osalta yrittäjyys on ollut aikamoista vuoristorataa, jossa ovat vaihdelleet niin onnistumisen kuin pettymyksenkin tunteet, mutta päällimmäisenä kuitenkin kiitollisuus siitä, että uskalsin tehdä rohkean päätöksen. Nyt on ollut viritteillä vaikka mitä uutta työrintamalla koko kevään ja toivottavasti pääsen niistä osa-alueista teillekin jossain vaiheessa kertomaan!


Kun elämässä tapahtuu paljon asioita, jotka vaativat prosessointia, näkyy se automaattisesti blogissakin tiettynä hiljaisuutena. Tänne on kuitenkin aina ihana palata hetkeksi jäsentämään ajatuksia ja kertomaan teillekin, että täällä ollaan, vaikkakin vähän rauhallisemmalla postaustahdilla.


Eilen juhlittiin brunssin merkeissä yritykseni 1-vuotissyntymäpäiviä ja ajattelin jakaa kevään juhlia ajatellen teillekin hieman helppoja tarjoiluvinkkejä (osa teistä näitä jo pyysikin!). Rakastan tehdä näyttäviä tarjoiluja, mutta päästä niiden kuitenkin todella helpolla – eikä tämä onneksi ole mahdoton yhtälö.

Share:

2 kommenttia

  1. Kaikki vinkit tänne vain. Mä olen viettänyt tänään hyvän tovin pinterestissä pinnailemassa ideoita lastenjuhliin. Esikoinen höpöttää taukoamatta ponisynttäreistä, vaikka hänen syntymäpäiviinsä on vielä yli puoli vuotta. Mutta aina voi valmistautua. Omat 30:set mietityttävät myös. Miten pyöreitä pitäisi juhlia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Laitan ennen pääsiäistä tulemaan! :) Pyöreitähän voi juhlia vaikka miten – ravintolassa, kotona tai vuokraamalla tilan. :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig