2019/04/17

Nosta pienyrittäjää – Dopp Helsinki

Kuten viime joulukuussa kerroinkin, haluan nostaa blogissani sillöin tällöin esille pienyrityksiä, joiden palvelun tai tuotteiden takana voin täysin seistä. Nämä blogipostaukset eivät ole kirjoitettu mitenkään kaupallisessa yhteistyössä, vaan haluan vilpittömästi tuoda upeita yritystarinoita aina silloin tällöin blogissani esille. Viimeksi toin blogissani enemmän tunnetuksi Delfinon tarinaa, joka on tunnettu todella laadukkaista kodintekstiileistä ja tällä kertaa halusin kertoa teille hieman enemmän Helsingin Yrjönkadulla sijaitsevan Dopp Helsingin yritysfilosofiaa.


Dopp Helsingin takana häärää aurinkoinen Kata, jonka sydämellisestä palvelusta asiakkaat saivat nauttia ensin vuosia Vaasassa, jonka jälkeen Kata perusti liikkeen myös Helsinkiin. Myöhemmin Vaasan liikkeen ovet sulkeutuivat, sillä Kata halusi panostaa täysillä niin Helsingin liikkeeseen kuin myös verkkokauppaan. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että Katan liikkeessä yhdistyvät näin laiskan shoppailijan näkökulmasta kaksi mahtavaa puolta: vaatteet ovat ajattomia, laadukkaita ja aikuiselle naiselle suunnattuja sekä liikkeessä on aivan todella hyvä, henkilökohtainen palvelu, joka takaa sen, että mukaan lähtee ainoastaan vaatteita, jotka tulevat käyttöön. Tarvittaessa Kata myös stailaa asiakkaan, kuten itsekin pääsin Katan käsittelyyn näiden asujen muodossa. 


Jos jotain omissa kulutustottumuksissa on muuttunut, niin ainakin se, että vaateostoksilla allekirjoittanut kaipaan ennen kaikkea hyvää palvelua. Toki itse vaatteet ja niiden laatukin on suuressa roolissa, mutta loppujen lopuksi asiantunteva sekä sydämellinen palvelu on se, joka saa päätymään johonkin tuotteeseen. Siinä missä ennen tilasin netistä laatikollisen epämääräisiä myttyjä, joista palautin suurimman osan (pakettirumba oli oikeasti jossain vaiheessa jo huono vitsi), nykyään olen nykyään alkanut arvostamaan sitä, että saan vaatteen matkaan heti silkkipaperiin ja paperikassiin pakattuna – ja vieläpä istuvana ja oikeankokoisena.


Katan asenteesta huomaa, että tyytyväinen asiakas on hänelle sydämen asia. Eipä taitaisi tällä digitalisaation ja verkkokauppojen runsaan tulon myötä kovasti kilpaillulla muotialalla muuten pärjätäkään! Tämän konkariyrittäjän tärkein vinkki aloittelevalle yrittäjälle onkin, että kaikki minkä tekee, tekee sydän mukana. Tämä on helppo allekirjoittaa itsekin, vaikka olen toiminut yrittäjänä vasta vuoden verran. Ja yrittäjyydestä puheenollen – muutoksia on omankin uran suhteen tulossa tässä kevään aikana, mutta niistä lisää myöhemmin.
Share:

4 kommenttia

 1. Harvoin kommentoin, mutta nyt oli pakko - haalariasu näyttää päälläsi upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Haalari oli näistä kyllä yksi suosikeista, niin mukava päälläkin! :)

   Poista
 2. Tuo haalariasu on mieletön. 😍 Hienoa, että nostat pienyrityksiä tällä tavalla. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, itsekin ihastuin asuun kovasti! <3 Ja kyllä monet ansaitsevat todellakin tulla nostetuksi, erityisesti Dopp! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig