2016/04/10

Viikon parhaat


Tämä viikko oli harvinaisen ihana ja tapahtumarikas. Alkuviikosta sain kuulla, että kummityttöni syntyi. Voi sitä lämmön määrää, joka sydämessä läikkyi tämän uutisen kuultuani. Harmi vain, että tämä prinsessa asuu Ruotissa, niin en pääse heti häntä hellittelemään. Kummitäti lupaa kuitenkin muistaa Linneaa paketilla, rakastan nimittäin ostaa lasten vaatteita! Erityisesti Zaran valikoima on lähellä sydäntä.


Asuntomessukohteen takia pääsin vierailemaan taas Balmuirin showroomilla ja valitsimme pientavaroita asunnolle. Sisustuksen linja tulee olemaan hyvin simppeli ja arvokas, joten koin että Balmuirin tuotteet sopivat hyvin tyyliin. Showroomilla oli vaikka mitä ihanaa syysuutuuttakin, joita en valitettavasti pääse vielä täällä blogissa esittelemään.


Ja koska aina ei mene niinkuin Strömsössä, päädyin keskellä viikkoa pitämään konttoria puiston penkillä ulkona. Onneksi kuitenkin sää suosi ja samalla pääsi nauttimaan auringostakin. Tuntuu, että aurinko lämmitääkin jo aika ihanasti!


Viikon yksi kohokohdista oli myöskin valokuvaaja Camilla Bloomin kanssa toteutetut yhteistyökuvaukset Love Story -teemalla. Camillan kuvat ovat niin upeita ja niitä tullaan näkemään vielä lisää täällä blogissa asukuvienkin muodossa. Aivan mahtavaa, että löysin oman tyyliseni kuvaajan, olen tästä yhteistyöprojektista todella innoissani!Pitkästä aikaa kävin laittamassa myöskin kynnet Zaza-studiossa ja valitsin kynsiini ranskalaisen geelilakkauksen. Tuntuu taas tosi kivalta, kun kynnet ovat huolitellut!Viikkoon on mahtunut myös paljon tanssitreenejä, sillä kahden viikon päästä olevat SM-kisat häämöttävät jo uhkaavasti ja paljon on vielä tehtävää! Uskoisin kuitenkin, että kaikki tulee menemään kisoissa hyvin, pieni jännitys luo vain hyvää tsemppiä treeneihin.

Sellaisia viikkokuulumisia! Mielestäni näitä arkisempiakin asioita on hauska aina välillä jakaa täällä blogissa, toivottavasti teistä lukijoistakin. Ensi viikolla olisi tiedossa kaappien läpikäymistä kevätsiivouksen muodossa ja tarkoituksena olisi laittaa paljon tavaraa myyntiinkin, stay tuned!

// My week in pictures.
Share:

8 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig