2016/04/17

Lahjaideoita kummitytölle


Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, kummityttöni syntyi pari viikkoa sitten. Tunnen suurta kiitollisuutta sekä myöskin ylpeyttä siitä, että minut valittiin kummiksi -voiko suurempaa kohteliasuutta ystävältä saada? 

Heti päässäni alkoi raksuttamaan, mitä prinsessalle voisi viedä nimiäslahjaksi. Keräsinkin kollaasin muotoon muutamia itselle (ja toivottavasti kummilapsen perheelle) mieleisiä vaihtoehtoja, jospa niistä voisi olla apua muillekin pohtiessa kummilahjaa. Ensimmäisenä lahjaideana tuli mieleen Georg Jensenin lastenaterinsetti* (5), joka on tyylikäs, kestävä ja käytännöllinenkin. Vitran Panton Junior -tuoli* (4) kutkuttaisi designin ystävän hermoja, erityisesti tuo roosan värinen on mielestäni syötävän suloinen. Kay Bojensenin apina* (2) on tanskalainen ristiäislahjaklassikko, ja kummipoikani saikin aikanaan minulta tämän puulelun lahjaksi. Vaaleanpunainen helmirannekoru (1) olisi kaunis, mutta käyttö luonnollisesti tapahtuisi hieman vielä neidin kasvettua. Personoitu suojelusenkelitaulu (3) on yksi suosikeistani, sillä kuka pikkuinen (jos ei isompikin) täällä tarvitsisi elämänsä aikana rakkaudella maalattua enkeliä suojelemaan?

Mielellään kuulisin teidän lukijoidenkin ideoita, onko jokin mieleenpainuva lahja jonka lapsesi on saanut tai jonka itse olet antanut?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

// Favorite gift ideas for my god daughter.

Share:

10 kommenttia

 1. Kahdelle kummilapselleni olen antanut Georg Jensenin MoneyPhantin ja yksi sai Aarnion Puppyn.
  Yksi ihanimmista ideoista on ostaa timantti tai helmi joka syntymäpäivä. Ristiäislahjaksi sitten joku siihen liittyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Itsekin olen antanut tuon Money Phantin lahjaksi. <3 Helmi tai timantti kuulostaa myös kivalta idealta!

   Poista
 2. Usein tulee mietittyä hyviä lahjaideoita, kiitos siis hyödyllisestä postauksestasi ja kivoista ideoista. Yksi ihana ristiäislahjaidea on myös LOHDUNKANTAJA-hyväntekeväisyyskorut, joista saatava tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Uudelle Lastensairaalalle. Korut ovat aitoa hopeaa, suomalaista käsityötä ja korun takana on merkityksellinen tarina. Koruja saa Timanttisilta ja sopivat myös lahjaksi niin vastavalmistuneelle, rippi- kuin äitienpäivälahjaksikin. Tarinoita voi lukea fb-sivulta https://www.facebook.com/lohdunkantaja ja lisätietoja hyväntekeväisyyshankkeesta www.lohdunkantaja.fi -Katja:)

  VastaaPoista
 3. Onnea kummiudesta! Se on ihana ja tärkeä tehtävä! Kyllä noista sinun ideoistasi ehkä eniten kannattaisin tuota tauluhankintaa. Se on ikuinen ja arvokas lahja, joka kulkee mukana elämässä. Korutkin ovat kivoja, mutta ne tuppaavat häviämään helposti. Itse olen ostanut perinteisen kummilusikan, mutta eihän se pakollinen ole. :)

  VastaaPoista
 4. Minkä kokoinen tuo sun Ben Ourain matto on? :)

  VastaaPoista
 5. Hei, tuo suojelusenkelitaulu olisi mielestäni hieno ja yksilöllinen kummilahja.

  Tämä ei liity tähän aiheeseen, mutta olisitko vielä kertonut mikä on viimekesänä sisustamasi lakka laine kohteen olohuoneen jalkalamppu jossa musta varjostin, en ole löytänyt sen tietoja kun kahlasin vanhempia asuntomessupostauksiasi. Kiitos kaunis myös ihanasta ja inspiroivasta blogistasi😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna kauniista sanoistasi! Valaisin on Frandsenin Nice, jota myy Vepsäläinen. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig