2016/04/29

Lately


Jos viime viikko meni yksissä #yolo tunnelmissa, niin tällä viikolla kaikki puristus vaati veronsa ja flunssapöpö kaatoi sängynpohjalle. Omaishoitaja on silmä kovana tarkkaillut, että toipilas ei sorru tekemään töitä sängystä (sori Maija, en pysty lupaamaan). Tanssikisojen lisäksi viime viikonloppuna olin muiden Indiedays -bloggaajien kanssa Inspiration Day-tunnelmissa Kattilahallilla ja samainen päivä aloitettiin vielä herkullisissa tunnelmissa Kiilan brunssilla. Tuo Kiilan brunssi taitaa olla oikea bloggaajien klisee, mutta itse kävin siellä ensimmäistä kertaa.


Inspiration day:ssä pääsin maistamaan ensimmäistä kertaa tuota Anna Codorniun Blanc de Blancs-kuohuviiniä ja ainakin pullon tyylikäs ulkoasu saa minulta hurjasti pisteitä. Se, että kuohuviini sopii muiden juhlatarjoilujen kanssa yhteen, antaa kattaukselle pisteen i:n päälle.
 

Tällä viikolla olen flunssasta toipumisen lisäksi ehtinyt vierailla Georg Jensenin showroomilla katsomassa pientavaroita Seinäjoen asuntomessukohteeseeni sekä Maison Helsinki-liikkeessä valitsemassa kukkia upeisiin vaaseihin.


 Apua miten upea tuo Maison Helsinki -liike onkaan, kerta toisensa jälkeen sitä jaksan aina ihastella. Liikkeessä on tosiaan vaatteitakin sisustusjuttujen lisäksi, ja jotain tarttui sieltä mukaankin... Tästä ihanuudesta tulossa blogiin kuvia sitten myöhemmin.

Meillä oli tosiaan tarkoituksena lähteä vapuksi Tukholmaan, mutta se peruuntui sairastumiseni vuoksi. Kuinka ikävää! Olin jo ehtinyt pitkään haaveilla kiireettömistä Tukholman kaduilla samoamisesta ja aurinkoisista terasseista, mutta ei voi mitään. Näin ollen jos teillä lukijoilla on brunssipaikkoja mielessä tai muita kivoja ideoita vapun viettoon täällä Helsingissä, niin mieluusti otan niitä vastaan.

Aurinkoista vappuviikonloppua, itse keskitän nyt kaikki energiat tästä taudista toipumiseen!

// Things I've been enjoying lately, dispite of my flu.

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig