2016/04/13

Spring vibes
Camilla Bloom Photography

Takki - Massimo Dutti (vastaava)
Paita - Mango (vastaava)
Aurinkolasit - Chanel (vastaava)
Laukku - Louis Vuitton (vastaava)
Saappaat - Guess (vastaava)
Huivi - Balmuir*

*saatu blogin kautta


Pääsin tällä viikolla kuvaamaan ihanan Camillan kanssa ja täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen hänen ottamiin asukuviin! Mielestäni Camillan osaa jollain tavalla välittää herkkyyden kuvien kautta, joten siksi ne sopivat mielestäni oman blogini tyyliin hyvin. Tulette varmasti näkemään Camillan ottamia asukuvia jatkossakin ja kuten viimepostauksessa vinkkasin, toteutimme myös ihanat Love Story -kuvaukset -niistä myöhemmin!

Kevät on tullut kohisten ja tuntuu, että alkaa olla viimeisiä hetkiä pitää saappaita ennen ballerina-kauteen siirtymistä. Nizzasta ostama Massimo Duttin kashmirtakki on tavallista takkia kevyempi, sillä siinä ei ole lainkaan vuorta -siksi se sopii lämpeneviin kevätpäiviin mainiosti ennen trenssin esille kaivamista. Balmuirin Oslo-huivi on pehmeytensä ansioista roikkunut kaulassani melkein koko talven, sillä huivi on niin iso, että sen saa tarvittaessa myös vaikka viltiksi harteita lämmittämään. Chanelin aurinkolasit tilasin muuten Vestiare Collectiven kautta, mahtaako teillä olla kokemusta tästä verkkokaupasta?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

// My ootd with amazing Camilla Bloom.
Share:

4 kommenttia

 1. Onpa todella kauniisti vangittuja tunnelmia ja ennen kaikkea malli!
  Onko muuten laukkusi hihna LV:n omaa mallistoa? Oma pochetteni kaipaisi hihnaa ja tuollainen olisi todella tyylikäs!
  Aurinkoa päivään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Tuo kultainen hihna ei tosiaan ole LV:n omaa mallistoa, vaan ostin sen huutonetistä, sillä en halunnut nahkaista hihnaa laukkuun (tuntui jotenkin raskaalta). Kannattaa etsiä sieltä, jos vielä löytyisi, on kyllä ollut kätevä! :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat, tykästyin jo instan puolella. Mistä olet ostanut tuon pitkän ketjuhihnan (ebay?), tarvitsisin nimittäin mun Milla laukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Eli tosiaan huutonetistä, valitettavasti en muista myyjää. :/

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig