2016/04/27

#katomua

Pahoittelut ensinnäkin blogihiljaisuudesta, sillä viikko on vierähtänyt kiireisissä, joskin aivan mahtavissa tunnelmissa! Viime viikonloppuna koitti vihdoin Latino Show SM-kisat ja jorasimme tanssiryhmäni kanssa SM-hopealle teoksella #katomua. Tanssiesityksemme käsitteli someajan luomaa huomiokulttuuria, joita parodioimme Anna Abreun Kylmästä lämpimään -biisin tahtiin. Some-maailma on nostanut itsetunnon ulkoisen pönkittämisen ihan uudelle tasolle ja toimme tätä ajankohtaista teemaa esille tanssissamme huumorin keinoin. #omg #wtf #ihansama #yolo

Tanssiminen on ollut itselle todella pitkään väylä ilmaista tunteita - niin iloa, surua, vihaa ja huumoriakin. Musiikin ja liikkeen yhdistelmän kautta pääsen kosketuksiin johonkin syvemmälle itsessäni, jonnekin, johon muuten en pääsisi. Varmasti näistä tekijöistä johtuen tanssista on muodostunut iso osa minua ja uskon, että se tulee kulkemaan läpi elämäni aina jossain muodossa mukana.

Kiitos vielä upeille mimmeille! Ollaan #timanttia !

// Dancing is one of my passions and last weekend we won silver at Finnish Latino Show championship competition. So happy!
Share:

4 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig