2013/03/17

Keväinen olohuone


Tänään on vietetty jo todella keväistä aurinkoista päivää -toivottavasti sielläkin. Pionit ovat siirtyneet olohuoneeseen ja sopivat Adean uusien herkänvaaleanpunaisten silkkityynyjen kanssa ihanasti yhteen. 

Värisävyjä pohdinkin jo täällä, ja oranssia en nyt sitten halunnut valita enää joukkoon. Tuo utuinen roosa onkin niin ihana harmaan ja valkoisen kanssa. Myöskään mies ei innostunut oranssista, ja koska hän yleensä ei kommentoi mitään sisustushankintoihin, niin päätin että nyt on sitten tosi kyseessä. :D







Ja Kaiser -lattiavalaisinhan se siellä keikistelee sohvankulmassa. Harmi vain, että tuo kaunotar pitää huomenna palauttaa, sillä valaisin oli vain kuvauslainassa meillä. Kaiser kyllä keikkuu edelleen vahvasti hankintalistalla.

PK22-tuolit laitoin nyt molemmat kulmittain sohvan eteen, ihan kivat noinkin. Vaikka tuolit näyttävät beigeiltä, ne ovat oikeasti oliivinvihreää mokkanahkaa. Auringon valo on haalistanut mokan sävyä sen verran, että vihreys on vain kaukainen muisto. Ei sinänsä, tykkäänkin noista enemmän noin hieman beigempinä.

Uutta on myös ensimmäisessä kuvassa vilahtanut Furninovan harmaa rahi, mutta siitä tarkemmin omassa postauksessa. Adean tre-rahi pääsi yläkertaan sängynpäätyyn, ja Maija on ominut sen yllättäen itselleen pediksi. Sellaisia puuhasteluja tälläkertaa.

Onko siellä jo laitettu kotiin keväisiä juttuja? Mikä on sinun tehostevärisi tälle keväälle?

p.s. Muistakaa artek arvonta, joka kestää vielä nelisen tuntia, huomenna arvotaan voittaja!


Share:

20 kommenttia

  1. Todella raikkaan näköistä! Ja ihanat pionit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heinie! Pionit ovat todella ihania! Niin herkkiä ja kauniita. :)

      Poista
  2. Upeet pionit tosiaan! Postauksesi ja kuvasi alkavat pikkuhijaa kääntämään minuakin vaaleanpunaisen ystäväksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. Siitä vaan! :) Onhan se ihana väri. Varsinkin näin keväällä.

      Poista
  3. Vaaleanpunainen sopii kyllä todella kivasti teidän vaaleaan värimaailmaanne. Pionit ovat mun suuri rakkaus, täytyy itsekin pitää silmät auki kukkakaupassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään, varsinkin näin keväisin. Nyt ainakin meidän lähikukkakauppaan on tullut, mutta esim. Huiskulassa ja Stockalle ei vielä ollut! :)

      Poista
  4. Todella kauniin ja raikkaan näköistä! Oletko mistä löytänyt tuon vaaleanpunaisen torkun? Onko se sama, joka näkyy makuuhuone-kuvissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Torkkupeitto on tosiaan sama, mikä näkyy olohuonekuvissa. Se näköjään seilaa huoneesta toiseen. :) Peite on Himlan ja ostettu aikaan White on White liikkestä Helsingistä, tosin liikettä ei enää.

      Poista
  5. Todella nättiä ja keväistä! <3

    Ei ole vieläkään tehosteväriä meillä.=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina! EIkö teille ollut nyt sitä pinkkiä tulossa? :)

      Poista
  6. Ihanaa vaaleanpunaista! <3 Rakastan juuri sellaista haaleaa vaaleanpunaista, näyttää upealta teillä :)

    VastaaPoista
  7. Ups nyt sotkin sun kommenttiboxia;) Lähti kahdesti toi viesti, tällästä tää kännykällä kommentointi ;D

    VastaaPoista
  8. Kaunista ja valoisaa - upeat kuvat!
    Tuo pöytä on huippu, vastaava voisi toimia meilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Pöytä on kyllä hyvä, sillä ei haittaa vaikka Maija järsii kulmaa tai punaviinit kaatuu -mikään ei näy/haittaa :D

      Poista
  9. Hei, minkä merkkinen tuo sohvapöydällä oleva kynttiläteline on? Se on ihana! :)
    Kaunis koti teillä!
    Nipsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Kubus, tanskalainen kynttelikkö. Ajattelin tehdä siitä vielä erillisen postauksen. :)

      Poista
  10. Sullahan on tosi kiva blogi täällä! Meillä on kans harmaa sohva, jossa on tietyssä valossa vähän rusehtavaakin (siis tosi vähän) ja oon miettinyt pääni puhki minkä sävyiset tyynyt siihen sopii. Mutta hennon vaaleanpunaiset tietysti! Kiitos vinkistä, pitääkin alkaa metsästämään! Oon valehtelematta testannut kaikkia muita värejä, mutta en halua mitään räikeää sohvalle. Nyt mulla on siinä vain valkoisia tyynyjä, joiden kaveriksi sopisi tosi hyvin pari aivan vaaaaleanpunaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitos! Juu tuo vaaleanpunainen on ihana harmaan kanssa! :) Ja sopivan rauhallinen kuitenkin. H&M:llä pitäisi ainakin löytyä vaaleanpunaisia.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig