2013/03/26

Pinterest copycat


 
Arvaatteko mikä on halvin tapa hankkia kotiin jotain uutta?

 No siirrellä huonekaluja paikasta toiseen tietysti!

Pinterestistä inspiroituneena Eamesin keinutuoli siirtyi alakertaan olohuoneeseen ja toinen PK22-tuoli löysi paikkansa yläkerrasta.Vaihtaako siellä huonekalut usein paikkaansa? :D

Share:

20 kommenttia

 1. Silloin tällöin... ;) Kauheesti en kyllä pysty pyörittelemään niitä. =) Keinutuoli sopii hyvin myös tuohon olohuoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin on kivaa vaihtelua! :) joo ei täälläkään mitään ihmeempää voi siirrellä, mutta pienikin muutos on kiva.

   Poista
 2. Välillä pyörii, mutta yleensä palaavat aika pian takaisin paikoilleen. Teillä näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
 3. Vaihtaa.. :) Hihii, tolla pinterest-kuvan asustelijalla on mun tyyli.. Mustaa, vanha tumma sohvapöytä (mallikin hyvin samantyyppinen), ripaus sinistä, kuoseja, Eamesin keinu. Täytynee hankkia siis PK22 vielä, joku päivä ;) ps. rekisteröidyn pian, odotamme tämän kiireen loppua..

  VastaaPoista
 4. Vaihtaa kyllä. Ja varsinkin uudet jutut jää aina ensin olohuoneeseen vaikka ne olisi tavallaan tarkoitettu muualle. Mutta niitä pitää ihastella vähän aikaa ennenkuin vie "piiloon" vaikka makkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Niinpä. Olohuone on täälläkin se paikka, minne uudet tavarat lykkää. :)

   Poista
 5. No kyllä vaihtaa ja seilaa ympäri kotia, juuri järjestelin yhden huoneen vierashuoneeksi, en ostanut mitään uutta :D Vanhoilla mentiin ja oikein kiva tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, että siellä saatiin oikein huoneen kalustus kasaan muista tavaroista! Se onkin aika hyvin :D

   Poista
 6. Täällä uusi lukija ilmoittautuu! Hieno koti teillä, ja tuoli sopii loistavasti myös tuohon paikkaan. Meillä huonekalut ei juuri vaihda paikkaa, mutta tavarat sitäkin useammin :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit lukijaksi Heli! Kiitos! Tavaroita onkin ehkä himpun verran helpompi siirrellä, kun noita huonekaluja :D

   Poista
 7. No joo! Mies on joskus vitsillä sanonut, että pelottaa tulla töistä kotiin kun ei tiedä mitä täällä on päivän aikana tapahtunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on ihan uudessa uskossa :D Olen joskus tehnyt suuriakin muutoksia, mutta sitten palannut vanhaan. Tai näin ainakin entisessä kodissa. Tässä nykyisessä ei kuitenkaan ole kamalasti vaihtoehtoja. :)

   Poista
 8. Kivalla tavalla sovellettu inspiraatiokuvaa :)

  Me ollaan ehditty asuttaa taloamme vasta kolmisen kuukautta, ja pakko tunnustaa, että tänäkin aikana on esine ja huonekalu jos toinenkin vaihtanut paikkaa useampaan otteeseen, heh :) Ehkä tässä on vielä myös tätä alkutotuttelua, ennen kuin asiat asettuvat paikoilleen, mutta eiköhän tätä tule harrastettua runsaasti tulevaisuudessakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täälläkin saattaa olla samaa alkutotuttelua, sillä ei mekään olla asuttu tässä puolta vuotta kauempaa :)

   Poista
 9. Kauniilta näyttää!! Mä just tajusin, että sun blogi on joko kadonnut mun blogrollista tai sitten mä lahopää en ole sitä sinne koskaan laittanut, mutta nyt korjaan sen virheen :D

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig