2013/03/31

Kohti kesää


Kesä sieltä uhkaavasti lähestyy. Jos ei nyt ilmojen lämpenemisen myötä, niin ainakin omat ajatukset on siirtyneet ulkotilojen sisustamisen suuntaan. Makuuhuoneen yhteydessä olevan parvekkeen kalusteita ehdinkin jo miettimään täällä. Hyvin samanhenkisiä juttuja olisi tarkoitus etsiä myös patiolle ja pihalle.

Kartellin Bubble Club -sohva siintää edelleen mielessä. Se on must hankinta patiollemme. Ajattelin, että voisi olla kiva tehdä sohvalle istuinpehmuste vaahtomuovipatjasta ja vaikka Marimekon mustavalkoisesta juhlaraita kankaasta. Ruokaryhmä onkin jo valmiina, eli Starckin Toy-tuolit valkoisena, sekä oikeanpuoleisen kuvan tyylinen Belmont -pöytä metallirungolla sekä harmaalla sälekannella. Tuollaiset aurinkoenergialla toimivat ulkovalot ovat ihania tunnelmanluojia, vasemmassa alanurkassa olevat pallukat ovat Ikean valikoimista.


Eikä saa unohtaa tekstiileitä! Löysin ihania juttuja sekä Hobbyhallin että Nougatin valkoimasta. Harmaa marokkolaishenkinen matto sohvan eteen ja sekaan paljon tyynyjä. Harmaa-valkoraraidalliset istuintyynyt pehmentäisivät Toy-tuoleja, ihanat TineK:n korit toimisivat vaikka ruukkujen suojina. Tuo kaunis harmailla paljeteilla koristeltu korikassi olisi ihana kesäksi!Sellaisia suunnitelmia haaveita. Monet ovat siellä varmaan jo aloittanutkin terassien ja parvekkeiden suunnittelun, kun lumet alkavat pikkuhiljaa sulamaan. Pääsiäisen pyhät on hyvää aikaa ihmetellä rauhassa.

Joko siellä on ulkotilojen kalustehankinnat päätetty? Harkitsetko sinä pitkään kalusteiden hankintaa vai teetkö ostopäätökset nopeasti?

Täällä ainakin pyöritellään ja tuumaillaan isompien hankintojen kohdalla todella pitkään.

Kuvat
www.hobbyhall.fi
www.nougat.fi
www.ikea.fi
www.kartell.com
www.driade.com


Share:

12 kommenttia

 1. Ostimme 2 vuotta sitten kulmasohvan Vepsäläiseltä ja ollaan kyllä niin tyytyväisiä siihen. Nyt pitäisi vaan löytää ruokapöytä jonka kaveriksi tulisi juuri Toy-tuolit :) Ruukut olisi ostoslistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Suosittelen Vepsäläisen valikoimista juuri sitä Belmont pöytää, joka meilläkin on! Sopivan kevyt :)

   Poista
 2. Tuo Bubble on kyllä ihana! En vain osaa päättää, millaisen sohvan haluaisin. Kauhean vaikeaa tämä sisustajan elämä ;) Ihania nuo tekstiili-ideat, voisin varastaa sinulta ne kaikki ;D Vai sanotaanko sitä täällä blogimaailmassa inspiraation saamiseksi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo sohva pitää päästä ensin testaamaan! :) Toisaalta sellainen lökösohva olisi ihana, mutta meillä on tosi pieni patio, niin ajattelin että tuo menisi hyvin (on aika pienikokoinen). Kiva kun inspiroiduit! :D Juuri kun mietin että yhtään tyynyjä ei tarvita lisää... ;)

   Poista
 3. Jos meillä olisi piha ( edes se parveke ), niin just noi
  Nougatin tyynyt tahtoisin!!!
  Kiva mattokin :) ja arvaa oonko unohtanu sen meilin...
  Koitan muistaa tänää :) kivaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on varmaan sitten seuraavan asunnon yhteydessä. Nää on näitä taajama-asutuksen etuja ;) Laita mulle vaan se sähköposti, innolla odotan!! :)

   Poista
 4. Tosi kivat suunnitelmat! Meidän pitäisi hankkia uudet terassikalusteet, mutta ehkä pitäisi saada ensiksi se terassi valmiiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä! :D Parvekkeelle pitäisi laittaa terassilaudoitus, pation lattia petsata ja pihan laattalattia vaihtaa! Huh. Katsotaan mitä roposia sitten jää noiden jälkeen jäljelle. Veikkaan että saan yhden tyynyn niillä :D

   Poista
 5. Ihanat suunnitelmat :) voisinpa meidän terassille ottaa nuo kaikki samat jutut ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voisinpa minäkin! Suunnitelmat=haaveet. :D Lottovoittoa odotellessa..

   Poista
 6. Mukavia suunnitelmia sinulla! :) Minuun iskee myös tuo Nougatin valikoima, kerrassaan ihastuttavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Se on kyllä liike josta voisi ottaa kaikki kotiin! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig