2013/03/16

Ihan pihalla

kuva

 Mrs Jonesin kotikuvista inspiroituneena olen päättänyt minkä sohvan haluan meidän patiolle. Kuva on otettu Jonnan kotoa ja kyseessä on Kartellille Philip Starckin suunnittelema Bubble Club -sohva. 

Sopii somasti meidän pienelle patiolle, joka on siis kokonaan lasitettu ja lämpölamputkin löytyy. Sen kaveriksi sitten hurja kasa valko-harmaita tyynyjä, taljoja, Annon harmaa Pandora-matto (joka ei oikein ole löytänyt vielä paikkaansa sisältä) sekä betonisia raheja, jollainen meillä onkin jo yöpöytänä. Pation ruskeat puitteet tuovat lämpöä harmaan ja valkoisen kaveriksi.

Ulkosohvat ovat mielestäni todella haastavia, sillä ne on monesti aika kookkaita, sekä persoonattomia polyrottinkisohvia. Tosin tässä kuvassa on ihana tunnelma.

kuva

Meillä ei vain ole ihan samanlaiset puitteet. Tuollainen pavilijonkikin olisi ihana. Ja merimaisema. Ja ulkoporeallas. Ja lottovoitto.


Viime kesänä "atriumpihamme" näytti tältä.
 Pation puulattia tullaan petsaamaan todennäköisesti tummaksi, tai maalataan valkoiseksi. Lisäksi terrakotan väriset pihalaatat saavat kyytiä ja tilalle tulee jotain harmaata kiveä tai komposiittiterassia. Myöskin pionien istuttaminen siintää mielessä, mutta katsotaan mihin rahkeet riittää. Ja ei, meillä ei ole kreikkalaishenkistä suihkulähdettä, vaan kalusteet ovat edellisen asukkaan jäljiltä.

Vinkkejä piharempan suhteen otetaan vastaan viisammilta, olen näissä ulkojutuissa ihan pihalla.

p.s. Näin tänään ne meidän lehtikuvat ja olivat niin uskomattoman kauniita, että melkein purskahdin itkuun. Mieletön kuvaaja tuo Krista.

Share:

8 kommenttia

 1. Hei Sanna! Kiva kun kävit kommentoimassa niin löysin sinun blogiisi! Sait myöskin uuden lukijan :) Kotinne vaikuttaa sivupalkin kuvien perusteella tosi ihanalta, kivaa kun löytää oman tyylisiä blogeja! Täytyypä rueta selaileen blogiasi läpi ja tutustua kotiinne tarkemmin :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Meillä taas sama sisustusunelma, olen myös kuolanut tuota sohvaa, mutta viime kesänä se ei vielä mahtunut budjettiin. Edelle meni mm. kröhöm... se pihan tekeminen ;D Mutta ihana se on ja toivottavasti joskus myös meidän terassillamme :) Odotan innolla kotikuvianne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, onpa "yllättävää" :D Samikset. Ihan superihana sohva! Katsotaan mahtuuko meidän budjettin ..

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia! En malta odottaa, että pääsee taas laittelemaan pihaa.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä onkin ensimmäinen pihanlaitto vuosi ja vähän eipäilen omia viherpeukalotaitojani.. :P Ehkä palkkaan vaan jonkun ammattilaisen asialle :D

   Poista
 4. Kaunis patio! Kateellisena ihastelen täällä, kun omaa parveketta/terassia/tai muutakaan ulkotilaa ei meiltä löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi ei... no nuo pihat on täällä korvessa asuvien iloja :D

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig