2013/03/11

Työnurkkaus ja parvi


Manikyyripöydästä innostuneena laitoin koko työnurkkauksen uuteen uskoon. Työpöytä siirtyi ikkunan edestä nurkkaseinälle ja Eamesin keinutuoli sekä vanha puulaatikko ikkunan eteen. Ghost tuoli sijoittui vaihteeksi sängyn viereen ja Tolix tuli työpöydän tuoliksi. Aikaisempaa järjestystä pääset kurkkimaan täältä.

Tuota meidän parvea en olekaan aiemmin tänne blogiin kuvannut, sillä se on ollut täynnä romua vielä eiliseen asti. Raivasin sieltä viimeisen muuttolaatikon sisällön kaappeihin, ja tein sinne lukunurkkauksen  taljoista sekä tyynyistä.Tuskin tuolla edes tulee kauheasti oltua, mutta ainakin se näyttää kivalta ja sehän se on tärkeintä. ;) Hihi. Kollegoiden kanssa suunnittelimme, että sinne olisi ihana laittaa kauniita kenkä- ja hattulaatikoita.Sellainen.

Itse ainakin olen tyytyväinen, ollaanko siellä ruudun toisella puolella? 


Share:

23 kommenttia

 1. Voi kun on kaunista ja mitkä lattiat! Voisitko kertoa mitä/mistä lattianne on? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! En tarkalleen tiedä, mikä lattia on kysessä yläkerrassa, sillä se on edellisten asukkaiden asentama. Mutta laminaattia se on joka tapauksessa. Alakerrassa meillä on parketti. :)

   Poista
  2. Selvä, kiitos :) Me ollaan ostamassa uutta lattiaa ja kaikki ihanat laminaatit pistävät heti silmään. Ehkä mekin löydetään joku tuollainen ihanuus -laminaatti jostain! :)

   Poista
  3. Varmasti löytyy! Tuo meidän saattaa olla ihan jotain Ikean peruskauraa..

   Poista
 2. Ihanalta näyttää. Ei löydy yhtäkään asiaa, joka ei miellyttäisi omaakin silmää. Kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Uuden järjestyksen myötä koko tila sai jotenkin ihan uuden ilmeen. :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää ja aivan ihana tuo teidän koiruli!:):)

  VastaaPoista
 4. Tuo keinutuoli vaan jaksaa ihastuttaa kerta kerralta enemmän. Oih <3 Ja sopii tuonne teidän huoneeseen kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä kaunis, ja sopivan pieni tuohon tilaan. :) Kiitos!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Kauniin väliset seinät. Olisko mahdollista saada sävy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Maali on Kalklitir kalkkimaalia-sävy san saccaria, maalia myy ainakin Nougat -sisustusliike Helsingissä.

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Kauniin väliset seinät. Olisko mahdollista saada sävy? :)

  VastaaPoista
 7. Tuo toimii tosi hyvin. Kiva oli edellinenkin järkkä, mutta jotenkin tämä näyttää vielä paremmalta. Kyllä kalusteita on kiva kotonakin joskus pyöritellä :) Munkin täytyisi taas jotain entrata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen samaa mieltä! Aluksi ihastutti ajatus siitä, että työpöytä on ikkunan alla, mutta näin tila vaikuttaa jotenkin isommalta ja pöytä on niin kaunis tuota harmaata maalia vasten :) Pienellä järkkäilyllä kun saa aina uuden ilmeen niin ei tarvitse edes hankkia mitään :D

   Poista
 8. Todella houkutteleva ja tyylikäs tila! Meillä taitaa olla samat Muuramen pöydät? Sulla onkin laitettu hauskasti tuohon reunalle tuo taso, sillä tavalla saa vielä lisää laskutilaa. Täytyy kokeilla kotonakin :) Ihana Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttuli! Juu näyttää suht samalta, meidän tuo L-taso on Valannin mallistosta, sillä se oli alunperin wengen värinen, kun Muuramelta ei löytynyt vastaavaa. Nytten sit 4 vuoden jälkeen halusin sen valkoiseksi ja lähetin tehtaalle maalattavaksi! näyttää tosiaan paljon Muuramelta. Juu tuo pöytä on niin kätevät kun sitä voi siirrellä tuon palikan päällä :)

   Poista
 9. Mulle kans koti/huone, jonka voisin sisustaa noin! :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig