2013/03/03

Sunnuntai

Tänään on oltu ihmeen reippaita, ottaen huomioon, että on sunnuntai.Aamu aloitettiin kaveriporukalla Mille Mozzarellen brunssilla ja ai että oli hyvää! Tavallisesta brunssista poiketen tuolla tuodaan valmiit annokset pöytään. Alkupalaksi oli pieniä tapasleipiä, jonka jälkeen saatiin "pääruoka" eli tuo tapaslautanen. Jälkiruuaksi oli vielä tiramisu. Ja voin kertoa, että ei ole ollut nälkä koko päivänä.

Tänään oli vuorossa jotain myös sisustusrintamalla. Kuten jo aikaisemmin blogissani kerroin, oli tarkoituksena saada pelkistettyyn keittiöön vähän kodikkaampaa ilmettä rouheilla hyllyillä. No nyt yksi sellainen on saatu seinälle.


 Ihanaa, kun vihdoin on paikka johon tehdä asetelmia astioista ja kauniista esineistä. Tuollaista olenkin kaivannut. Tuo pieni ikkuna menee vielä tässä keväänmittaan vaihtoon, lisäksi kaikki rakenteet sen ympärillä tullaan vielä siistimään. Kvikin työtaso tulee sen verran korkealle, että vanha avattava ikkuna haluttiin vaihtaa suljettuun versioon, sillä ikkunaa ei pääse nyt ollenkaan pesemään.

Kaivaessa työkaluja hyllynvaihtoon tuli sitten todettua, että siivouskomero kaipaa siivoamista ja sehän laitettiin uuteen uskoon samalla. Siivouskomero on meillä tuossa portaiden alla kätevästi (kuvassa vasemmalla oleva ovi), onneksi sekin tila on fiksusti hyödynnetty.


Kuulostaapa jotenkin hassulta, siivota nyt siivouskomeroa. Mutta tuleepa kyllä aina tosi uudistunut olo, kun saa kuntoon niitäkin nurkkia, jotka eivät näy kokoajan silmään. Itse olen järjestyksen ystävä ja tykkään, että myös ovien takana on tavarat paikoillaan.

Nyt olisi tarkoituksena vielä purkaa viimeinen muuttolaatikko. Johan täällä on kohta puoli vuotta asuttukin! Myöskin ikkunat kaipaisivat pesua, sen huomaa aina näin aurinkoisina päivinä.

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa sinne! 


Share:

14 kommenttia

 1. Tosi kiva tuo rouhea hyllyratkaisu. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen tuo hylly! Sopii hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Onpa upean rouhea hylly. Mä en tykkää yleensä puusta, mutta toi on cool. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih. Musta puu tuollalailla pieninä elementteinä on huippu!

   Poista
 4. Missä tuo Mille Mozzarelle sijaitsee ja piditkö? Näyttää tyylikkäältä sekä hylly että kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 5. Voi mitä herkkuja teillä on ollut, namskis vaan : )
  Hylly on kiva, sopii hyvin teidän keittiöön!
  Ja voi apua, meillä on vieläkin muutama muuttolaatikko purkamatta - mutta ollaan asuttukin vasta reilut kolme vuotta tässä kodissa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä herkkua! :) No enhän mä sitten enää saanut sitä vikaa muuttolaatikkoa purettua.. että katotaan vaan niin meilläkin on vielä kolmen vuoden päästä! :D

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig