2013/02/08

Tukholman tuliaiset ja maalipohdintaa

Tukholmasta ei tosiaan lähtenyt paljon mukaan tavaraa -mutta sitäkin enemmän inspiraatiota. Eipä tuo reissu miksikään shoppailumatkaksi oltu suunniteltukaan, kun niin extempore sinne lähdettiin.

Jotain pientä pitää tietenkin aina mukaan löytyä..

Sellaiset niittitossukat, Topshopista. 

Lisäksi NK:n sisustusosastolta lähti matkaan Therese Sennerholtin kortteja, jotka varmaan kehystetään aikanaan tuon Muuramen Ikoni-kaapin päälle.


Erityisesti tuo viimeinen osuu itselleni kuin nenä päähän. ;)

Sellaisia hankitoja. Omat ostotkseni jäivätkin kohtuu pieniksi, mutta mies teki hyviä alelöytöjä mm. Massimo Duttilta. Niin ihania vaatteita siellä kyllä olikin, mukaan lähti mm. navynsininen pikkutakki villa-puuvillasekoitetta konjakinvärisillä kyynärpaikoilla -ja huimalla alennusprosentilla.

Sitten vähän sisustusjuttuja. Täällä pähkäillään kuumeisesti makuuhuoneen seinänsävyä. Laitoin Tikkurilan Pro Grey -kartan väriliuskoja tuohon seinälle ja maalasin Kalklitirin kalkkimaalilla (sävy San Saccaria) yhden vedon, että näen miten sävy istuu uuden sängynpäädyn ja vaaleanharmaiden verhojen kanssa.

Tällä hetkellä tuo kalkkimaali näyttää kyllä vetävän pisimmän korren, sillä sävy on yllättävän hyvä! Pikkusen vain pelottaa, että sävy on turhan lähellä päädyn väriä. Toinen vaihtoehto olisi tuo vasemman yläkulman ylimmäinen vaihtoehto. Huomaatteko mikä on ollut Maijan suosikki?

Minkä sävyn sinä valitsisit? 


Share:

14 kommenttia

 1. Ja noi kortit!!! <3 Tahtoo kans!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niitä ihaillu kanssa muiden blogeissa niin lähti matkaan. :)

   Poista
 2. Mäkin pähkäilen maaaleejaaaa!!!!

  Ihanat kortit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Mikäs maalausprojekti siellä on menossa? Pitääkin tulla kurkkimaan. :)

   Poista
 3. Ihanat kortit, vaikea valinta maalin suhteen, mielestäni kokeilu näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinhän se näyttää usein olevan, nuo harmaansävyn on niin vaikeita.. Kokeilu on hyvä ja myöskin helpoin & halvin vaihtoehto, sillä maali löytyy valmiina. ;)

   Poista
 4. Mä ihastuin juuri tuohon kokeiltuun maalinsävyyn. Toi toinen vaihtoehto taittaa liikaa siniseen (ainakin kuvan perusteella)...
  Toi on hyvä, vedät muutaman kerroksen, niin se on snadisti tummempi päätyä.
  Ja noi kortit; Ne on vain vuodesta toiseen ihania. <3

  Eikä ole popotkaan hullummat, aika rok-rok! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rok on! ;) Joo varmaan päädynkin menemään siitä mistä aita on matalin ja sudin tuon kalkkimaalinlopun seinään. Se on just noissa harmaissa tosi vaikeeta, kun ei tiedä sitten isona pintana että miltä ne näytää.

   Poista
 5. Ihanat niittitossukat onkin, ja ihan ok jalassa! Ostin juurikin samaiset 'tossut' viime kesänä Lontoon Topshopista :) I <3 Topshop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla kokemuksia, oli musta kanssa hyvä löytö! :)

   Poista
 6. Mä tykästyin tohon vasemmalla toinen alhaalta olevaan väriin :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig