2013/02/20

Pastillia ja kuparia


Ihania pastillisia ja kuparisia uutuuksia joka puolella! Tykkään pastilli-väreistä yksityiskohdissa näin kevään tullen, nuo Muuton Myy-valaisimet on todella suloiset pastillisina. H&M-homen-valikoimissa oli ihania pastillityynyjä ja tuo Swedesen kuparinen Breeze-pöytä näyttää todella magealta.Kuvat

www.finnishdesignshop.fi
www.scandinaviandesign.com
www.hm.com


Mutta arvatkaas mitä, jotain tosi jännittävää tapahtuu tänä sunnuntaina.Siinä on teille kuva-arvoitus. 

Mutta iskeekö teihin pastillit ja kupari?


Share:

12 kommenttia

 1. Eka kerran kuin näin tuon H&M:n kuvan niin heti alko tekee mieli kuparia ruokapöydälle. Oi että miten tykkään pasteillista ja kuparista!

  VastaaPoista
 2. Tuo H&M kuva oli kyllä hieno, itsekin sitä katsoin tai lähinnä noita kuparisia lamppuja. Ja todellakin iskee pastellit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ja täälläkin iskee, varsinkin kevään tullen :)

   Poista
 3. Hei ihan huippua että olit löytänyt mun blogiin ja jättänyt kommentin!!! :) Olen iloinen. Saanko kysyä mitä kautta sinne eksyit? :) Sulla on tosi kiva blogi, tykkään! Tyylikäs koti, maulla laitettu. Jatkan ehdottomasti blogisi seuraamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Taisin löytää oma koti valkoinen -blogin kautta, kun olit kommentoinut siellä Colorado-sohvaa, joka meilläkin oli vielä viime vuonna. Ja mietit Elleä, joka onkin minulla tuossa seuraavassa postauksessa.

   Poista
 4. Se on PASTELLI, ei pastilli ;)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig