2013/02/03

Home spa moment


Loin tänään pienen kylpylähetken kotiin: rentouttavaa musiikkia, kynttilöitä, saunatuoksua, pehmeitä pyyhkeitä. Kylpylää ei tuosta meidän pikkuriikkisestä saunaosastosta millään saa, mutta viihtyisän tunnelman sinne kyllä saa luotua.

Tuo hamppuinen saunakinnas on Hay:n valikoimista ja sillä saa kuorittua sekä virkistettyä löylyjen jälkeen ihon. Kartellin Stone -jakkaralle voi asetella pyyhkeet ja sen avulla ihon kuorintakin onnistuu paremmin. Etolan "blogilyhty" tuo saunaan tunnelmaa, Lexingtonin tekstiileihin on ihana käärityä löylyjen jälkeen, puhumattakaan Uggin kotitossuista.

Näin täällä otetaan rennoissa tunnelmissa tuleva viikko vastaan. Ja ei mikä tahansa viikko vaan talvilomaviikko. Jippii! Tarkoituksena on viimeistellä viimeisiä remppajuttuja, maalata makuuhuoneen seinä, ottaa uusi sängynpääty vastaan, nähdä kavereita, joogata ja tanssia. Haluaisin ehtiä piipahtamaan myös talviseen Porvooseen. Katsotaan mitä kaikkea noista tulee tehtyä. Tärkeintä on kuitenkin ottaa rennosti.

Ihanaa uutta viikkoa lukijoille ja kiitos kaikista suloisista kommenteistanne!


Share:

12 kommenttia


 1. Kuullostaa ihanalle! Oma sauna olisi ihana..
  kivaa talvilomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kyllä sitä omaa saunaa osaa taas arvostaa, kun viimeiset 10 vuotta oli ilman. :))

   Poista
 2. Uh ihanan harmonista kylpytouhuilua :)

  Tiedätkö Sanna, mun täytyy oikein erityisesti kiittää sinua kun olet alkanut blogata. Tuntuu, että on itsekin saanut intoa taas lisää hommaan. Sinä ja Kerttu olette ahkeralla postaustahdilla ja kommentoinnilla saaneet eloa näihin ympyröihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi! Olen ihan otettu, sillä olen lukenut sinun ja siskosi blogia tosi pitkään (varmaan viitisen vuotta) :) Olette jo niin konkareita tällä saralla!! Mietin pitkään tätä bloggaamisen aloittamista ja usein tuli mieleen, että olisko minulla nyt sitten mitään ihmeellisempää kuitenkaan annettavana. Sanasi kuitenkin vahvistavat sen, että ei saisi koskaan väheksyä omia aikeita vaan reippaasti tarttua toimeen. Ja onneksi niin teinkin. Kiitos vielä ihanasta palautteestasi <3

   Poista
 3. Kuulostaa niin ihanalta! Ja hei mukavaa lomaviikkoa ;).

  VastaaPoista
 4. Tuo vaikuttaa täydelliseltä loman aloittelulta. <3
  Ihana lomaa...

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig