2013/02/16

Hästens lakanat

Kuva

Hästensiltä löytyy ehkä ihan parhaimmat pussilakanat. Ajattelin vinkata teille, että nyt Vepsäläisen verkkosivuilta saa tilata 69e (ovh 244e) hintaan ihanan Format -setin, johon kuuluu yhden peiton pussilakana sekä tyynyliina kotiinkuljetettuna. Setti on vaaleansininen, ja siinä on ohuet valkoiset ruudut. Kyseessä on rajoitettu erä.
 
Tilaamaan pääset täältä.
 
Kuvittelin jo mielessäni nuo ympäristöön, jossa on valkoiset lankkulattiat, ohuet valkoiset pellavaverhot ja merituuli puhaltaa valkoisista ruutuikkunoista, sireenit tuoksuvat maljakossa. Hiljaa heräilet aurinkoiseen aamuun, meri kohisee taustalla, rapea maalaisleipä odottaa pöydässä juuri keitetyn maitokahvin ja tuorepuristetun appelsiinimehun kera.
 
No tuo ympäristö puuttuu, mutta ainakin olisi sitten nuo lakanat.
 
Olisin itsekin tilannut, mutta meillä on tuplapeitot. Damn.


 
Share:

4 kommenttia

 1. Lauantaita!
  Poikkesin moikkaamaan yhteisen entisen työkaverimme vinkkaamana :-) ja nyt sitten varmaan täytyy mennä ostamaan nuo lakanat (tuli sopivasti lahjaideaksi) Olen itsekin aloitellut juuri bloggailua ystäväni kanssa; tervetuloa vierailulle
  www.hubanehome.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukas meidän yhteinen entinen työkaveri on? Tulenkin katsomaan blogisi! :)

   Poista
 2. Kiitos ihanasta blogistasi. Kiitos myös vinkistä, nuo lakanat taitavat kuitenkin tavallisiin peittoihin olla liian isot. Mitkä peitot sinulla on pussilakanoidesi sisällä ?
  Saanko myös kysyä, mikä väri sinulla on keittiön seinissä, on juuri minun makuuni. t.Mariina

  VastaaPoista
 3. Kiva kun pidät! :) Tavallinen peitto taitaa olla 150x210, että menee varmaan ihan ok! Meillä on Hästensin omat untuvapeitot. Keittiön seinässä on Tikkurilan Laasti -sävy.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig