2013/02/13

Haaste: Lempipaikka kodissani


Sain noin viikko sitten Modernisti kodikas -blogin ihanalta Kertulta koskien lempipaikkaa kodissani. Kiitos!

Haasteen säännöt kuuluu näin:

- kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallesi blogille
- muista kiittää haasteen antajaa

Tämä valinta olikin yllättävän helppo, sillä on olen aikamoinen uni-eläin. Lempipaikaksi valikoitui näin ollen sänky. Välillä toivoisin, että ihmiset saisivat nukkua talven yli niinkuin karhut. Rakastan pitkään nukkumista ja monesti vapaapäivänä saataan aamutoimien jälkeen hypätä takaisin hetkeksi sänkyyn lepäilemään.
Sängyssä tulee monesti myös blogattua, luettua sekä surffailtua ja tätä kaikkea säestää iso kupillinen teetä tai kahvia. Lämmin juoma nautitaan isosta ihanasta vaaleanpunaisesta kupista. 
No kaiken tämän lisäksi sängyssä tietysti myös nukutaan ja mielestäni hyvä unenlaatu on yksi meidän hyvinvointiin merkittävästi vaikuttava tekijä. Meidän sänky on Jensenin valikoimista ja olen sänkyyn todella tyytyväinen. Sänky on ihanan pehmeä, mutta tukee nukkujaa. Untuvapeitot, tyynyt sekä lakanat on Hästensiltä, halusin tuplapeiton mutta pelkäsin, että siitä tulee yöllä tappelu, joten niitä on nyt sitten kaksin kappalein.
Ja Maija tietysti on aina kainalossa sängyssä. En ole keksinyt vielä mitään loogista syytä miksi koiraa ei voisi ottaa sänkyyn, vaikka ihmettelyä se on herättänytkin.

Huh! Alkoipa väsyttämään.

Annan haasteen eteenpäin kaikille, ketkä siihen vain haluaa tarttua.

Mikä on teidän kodin lempipaikka?


Share:

18 kommenttia

 1. Ompa houkuttelevan raikas ja ihana sänky! Kyllä tuolla kelepaa köllötellä :) Minunki lempipaikka on kans sänky :) ja meillä kans kisut saa olla sängyllä vaikka keksin kyllä ainaki yhen syyn miksei sais olla...karvottaa petivehkeet ja pesun jäläkeen petivehkeet on mökkeröitä täynnä...vaan ei haittaa kuitekkaan :) Meillä kisut saa olla aina meän vieressä...silloin ku ne ite haluaa :D Mikäs sen ihanempaa ku mahan päällä isosti kehräävä kisu tai kainalossa pitkänä köllöttelevä toinen kisu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Meidän koirasta ei irto ollenkaan karvaa, joten sekään ei ole estänyt sängyssä loikailua.. mutta on kyllä ihana uinua eläin viekussa :)

   Poista
 2. Hei kaima!

  Ja terveiset täältä kaukaa Kiinasta! :) Ilmoittaudun samalla blogisi lukijaksi,
  olen ahkerasti käynyt lueskelemassa ja ihailemassa kuviasi.

  Oli ihan pakko kommentoida, kun otit puheeksi Jensenin sängyt.. En tiedä muistatko, mutta sinä myit meille Jensenit joitakin vuosia sitten. Kiitos siitä! :) Sänky on myös minun / meidän suosikkipaikka kotona, eikä se ole ihme. Se sänky on vaan niin ihana. Ja se sänky on myös se asia, mitä kaipaan eniten täällä kaukana poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta Sanna ja kiva kun jäit lukijaksi! Joo niin myinkin! Ja kiva kun olette tyytyväisiä. Sänky on ihan paras. Ymmärrän hyvin että ikävöitte sitä :)

   Poista
 3. Ihanan viihtyisä, ilmankos lempipaikka onkin! Myös mun lempipaikka on sänky ja peittona double king size! :) Mutta koira ei saa kotona tulla sänkyyn... maalla saa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Juu tuollainen tuplapeitto on aikas ihana!! :)

   Poista
 4. Täällä ilmoittautuu toinen uni-eläin, nukkuminen on aivan ihanaa! :) Teillä on kyllä todella houkutteleva sänky muhkeine untuvapeittoineen, ei tarvitse varmaankaan kauaa odotella, että uni tulee :)

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä kaunis makuuhuone, ihastelin jo tuolla Makuuhuoneen päivitystä-postauksessa :) Ja sängynpääty on aivan unelma! Hih, minäkin liityn unieläinkerhoon, sänky on lempipaikkani ja pehmeän peiton alle kääriytyminen on päivän paras osuus!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunista! Ihan sattumalta löysin tänne :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan viihtyisän näköistä :)

  Meilläkin on Jensenia makuuhuoneessa, ja kyllä vain toimii! Itse kun en voi millä tahansa patjalla jatkuvasti nukkua, vaan patjan on pakko olla superpehmeä, ja heiltä on löytynyt juuri sopiva ratkaisu tähän ongelmaan :)

  VastaaPoista
 8. Oi, teidän makuuhuoneessa on kyllä niin rauhallinen tunnelma, että varmasti siellä nuukkuu hyvin! Tuliko seinään muuten San Saccariaa? Näyttää aivan ihanalta (piti heti käydä kurkkimassa omaa kalkkimaaliseinää, että onko se tosiaan noin nätin värinen!). Ja meilläkin koira niin sängyllä kuin sohvalla, tosin pieni ei itse kumpaankaan hyppää, vaan vikisee/murisee kun haluaa kyydin ylös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Char! :) Kyllä uni maittaa hyvin. San saccaria on seinän säyv juu, sieltä sun blogistahan sen silloin aikanaan bongasin! Että kiitos vinkistä vaan! ;) Meidän Maija ei myöskään yllä sängylle vaan kuopii sitten sängyn reunaa että hei, mäkin haluan mukaan! <3

   Poista
 9. löysin just sun blogin ja pakko tulla heti kommentoimaan.

  kompaten char:ia, aivan super ihana tuo teidän makuuhuoneen sävy!! yli kymmenen purkkia "oikeaa harmaata" metsästäessäni, täytyy käydä kyllä heti tänään hakemassa tuota!
  muutenkin teillä on kaunis koti!

  ainiin, kiitos vielä ihanista pihakuvista, kävinkin tossa jo inspiraation tullessa pihaa haravoimassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kun kommentoit! :) Kiitos paljon kehuista, mukava inspiroida (haravoimaan :D) Ollaan kyllä tuohon seinänsävyyn tyytyväisiä. Alunperinhän idean sain Charin blogista, jolla on myös seinä tuota ihanaa maalia. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig