2017/12/03

Sif Jakobs ja joulun kaunein koruarvonta


Ihanaa ensimmäistä adventti-iltaa! Koska joulu lähestyy ja joululahjojen hankinta on kovasti tapetilla tällä hetkellä, pääsin vinkkaamaan kaupallisessa yhteistyössä Korkeila - koruliikkeen kanssa muutaman mieluisan lahjan. 


Korkeila on kaunis ja tyylikäs koruliike Helsingin keskustassa Korkeavuorenkadulla ja heidän valikoimiinsa kuuluvat niin uniikit kultasepäntyöt kuin myöskin mm. Sif Jakobsin korut, joihin pääsin tämän yhteistyön myötä tutustumaan. Koska tanskalainen muotoilu viehättää itseäni sisustuspuolella, en yhtään ihmetellyt, että tämän upean brändin takana löytyy niin ikään tanskassa asuva korusuunnittelija Sif. 
 

Sif Jakobsenin korut ovat tyylini sopivan yksinkertaisia ja siroja  - sekä myöksin kohtuuhintaisia. Erityisesti arvostan näiden korujen osalta tyylikkään mustavalkoista pakkausmuotoilua, joka viimeistelee kauniit tuotteet. Sif Jakobsin juuret ovat Islannissa ja hänen korumallistonsa on saanut vaikutteita Italiassa asumisen ajoilta -jokainen hänen mallistonsa on nimetty Italian kaupungin mukaan.


Valitsin valikoimista ajattoman tyylikkään Grezzana -sormuksen* itselleni hopeisessa sävyssä. Koruissa olen nimenomaan huomannut, että tykkään panostaa sormuksiin sekä rannekoruihin - kaulakorut koen omaan käyttööni hankalaksi ja korviksissa olen turvautunut satunnaisia juhlia lukuunottamatta valkokultaisiin helmikoruihin.
 

Sormuksen kanssa samaan tyyliin löysin valikoimista myös Sacile -rannekorun*, jonka koin heti omaan tyyliini sopivaksi. Itselläni on siro rannekoru myöskin Efva Attlingin valikomista ja tykkään yhditellä näitä ohuita koruja niin rannekellon kuin myös Hermesin Clic H-rannekkeen kanssa.


Koru on varma lahja, joka ilahduttaa aina! Siksi olinkin innoissani, kun sain vielä teille lukijoille arvottavaksi nämä aivan ihanat ruusukultaiset korvakorut Sif Jakobsenin valikoimista. Aivan mielettömän kaunis arvontapalkinto, jos minulta kysytään!


Arvontaan pääset osallistumaan blogin Instagramin puolella, klikkailehan sieltä itsesi ja kaverisi mukana arvontaan, niin voit voittaa nämä kauniit korvikset omaksesi - tai vaikka ystävälle lahjaksi annettavaksi. Onnea matkaan!

*Korut saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Share:

1 kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig