2017/12/01

Inspired by love muuttaa!

Marraskuu taittui tänään joulukuuhun ja mikäs sen sopivampaa, kuin samalla kääntää blogiuralla uusi lehti. En malttanut olla jo kertomatta teille, että tänään allekirjoitettiin nimet paperiin ja blogini muuttaa joulukuun aikana Meillä Kotona - sivustolle!


Mitä tämä sitten tietää teille lukijoille: enemmän sisustuspainotteisia juttuja, sisustusvinkkejä sekä näitä mahdollisesti tulevaisuudessa myös A-lehtien printin puolella. Saan vihdoin myös elämäni ensimmäiset viralliset blogikollegat (epävirallinen löytyy yllä olevasta kuvasta), joiden taitoa kovasti ihailen, kuten Marulla, Coffee Table Diary sekä Pihkala. Tästä on siis hyvä jatkaa viisivuotista bloggaamista eteenpäin ja katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Tosissaan, mutta ei vakavissaan, kuten Lauralla videokuvauksissa napattu kuvakin kertoo. 

Kiitos siis sinulle lukija, että olet pysynyt matkassa mukana ja toivottavasti näen sinut myös Meillä Kotona -sivujen puolella! Mikäli sinulla on postaustoiveita, risuja tai ruusuja - mitä vain - niin kommenttiboksissa on tilaa.

p.s. Kuten myös viime joulukuussa, järjestän teille lukijoille joka adventtisunnuntai arvonnan kiitokseksi tästä kuluneesta vuodesta! Tällä kertaa arvonnat suoritetaan blogin Instagramin puolella, joten pysyhän siellä kuulolla!
Share:

22 kommenttia

 1. Aivan mahtava uutinen! Onnittelut uudelle blogikodille! <3
  Se on niin sinun paikkasi ja todella ansaitusti.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut ja matkassa pysytään! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Sanna! Paikka on hyvin ansaittu :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen blogikotiin myös täältä :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig