2017/12/14

Onko tukka hyvin, näkyyks kello?


Kaupallinen yhteistyö: Brand House Finland


Kuten viime kuusipostauksessa vinkkasinkin, oli muutama ihana paketti ilmestynyt jo kuusen alle -pääsin nimittäin yhteistyössä uuden kellojen maahantuontiyrityksen Brand House Finlandin kanssa kertomaan teille hieman heidän kelloistaan ja edustamistaan brändeistä Junkersista  ja ZeppelinistäBrand Housen Finlandin omistaja kiikutti nämä tyylikkäät paketit hyvissä ajoin meille, jotta tekin ehkä ehditte vielä hankkia joululahjoja kuusen alle?


Itse koen, että monesti esimerkiksi miehille voi olla vaikea keksi joulu- ja muita lahjoja, mutta tyylikäs rannekello on usein varma valinta! Kello on lahjana ehkä hieman arvokkaampi, mutta se on usein asuste, jota kannetaan päivittäin mukana. Tästä syystä mielestäni rannekelloon voi laittaa muutaman euron enemmän, kuin esimerkiksi (aina katoaviin) nahkahanskoihin. Minne muuten kaikki kadonneet hanskat menevät? Meillä on ainakin niin monet jo hävinneet, että jos niitä tulee vastaan, niin jotkut niistä täytyy olla allekirjoittaneen lahjoittamat.


Koska kellon pääsee katsomaan nykyään helposti myös kännykästä, on kelloista tullut ennen kaikkea asuste, ei niinkään pelkkä ajan näyttäjä. Kellon halutaan sopivan kantajan tyyliin ja pukeutumiseen, joten enää kelloja ei valita ainoastaan toimivuuden, vaan yhä enemmän myös visuaalisten mieltymysten pohjalta. Mieheni valitsi itselleen tyylikkään mustanahkarannekeisen 6818-2TanteJu-kellon Junkersin valikoimista. Tarkoituksena oli päätyä kelloon, joka menee niin arjessa kuin juhlassa ja on helposti yhdistettävissä eri asuihin.


Itse päädyin hopeisen kellojen valikoimaa täydentämään kultaisella Zeppelinin 7333M-5 Viktoria Ladyllä. Kaunis valkoinen, kirjailtu tausta (ei taida välittyä kuvaan asti) ja mustat yksityiskohdat viimeistelevät kultaiset puitteet. Hauskasti kellossa onkin samat sävyt, kuin meidän joulukuusessa - ei sitä turhaan puhuta, että sisustus- ja pukeutumismaut menevät usein yksiin.


Sekä Zeppelinin että Junkersin kellojen takana on saksalainen valmistaja Point tec, joka on valmistanut kelloja jo yli 30 vuotta. Itse arvostan kelloissa nimenomaan tyylikkyyden lisäksi hyvin tehtyä koneistoa ja näissä molemmissa tuotemerkeissä käytetään hyvin pitkältä sveitsiläisiä ETA:n ja Sellitan ammattikoneistoja. Itsellä on sveitsiläisistä koneistoista kokemusta yhden Raymond Weilin verran, sveitsiläiset eivät turhaan ole tunnettuja laadukkaista kelloistaan.


Ja postauksen otsikkoon viitaten, kotipörröisten perheenjäsenten tukat oli parempi rajata näiden kuvien osalta pois, mutta kellot ainakin näkyvät. Maija taitaa olla ainut, jolla on näin joulua varten siistityn turkin jäljiltä tukka hyvin, mitä nyt on tuo omistajan päähän tyrkkäämä tonttulakki pilaamassa kuontaloa.Näiden upeiden kellojen tiimoilta käynnistyy sunnuntaina kolmannen adventin arvonta Instagramin puolella, joten pysykäähän siellä kuulolla. Huomenna onkin sitten Paris o'clock, sillä lento lähtee aamuvarhaisella ja pääsen fiilistelemään ystäväni In my ballerines Maijan luo jouluista Pariisia -viime hetken vinkkejä otetaan mieluusti vastaan!


Share:

2 kommenttia

  1. Mä voisin ottaa kumman vain. :D Molemmat on todella kauniita kelloja ja olen samaa mieltä, että hyvä kello on hyvä lahja. Itse olen ostanut omalle miehelleni parikin kelloa syntymäpäiviksi.

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig