2014/03/23

Y-tuoli ja Balmuirin mohairhuopa


Onko kukaan koskaan pistänyt merkille, että en koskaan valokuvaa keinovalossa? Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että sain ammattivalokuvaajalta vinkin, jonka mukaan kuvat kannattaa aina ottaa vain luonnovalossa, jotta värit eivät vääristy. Myöskään keinovalossa kuvaaminen ei kuulemma ole enää niin kovin trendikästä, mitä se oli joskus 80-luvulla.



No, säännöthän on tehty rikottaviksi ja päätin kokeilla muutamia räpsyjä olkkarissa siten, että sytytin kynttilät palamaan ja laitoin valot päälle. Oikeastaanhan meillä ei ole kuin kaksi valonlähdettä olohuoneessa kattovalaisinta lukuunottamatta; Kaiser Idellin jalkavalaisin sekä tv-tasolla oleva Harri Koskisen Block-valaisin. Itse kuitenkin tykkään myös näiden kuvien lämpöä huokuvasta tunnelmasta, joten saattaapa olla, että tällaisia valot päällä otettuja kuvia näkyy täälä blogissa myöhemminkin.




Mulla on ollut pari päivää tuo haaveilemani Hans Wegnerin Y-tuoli kotisovitukesssa ja se on kyllä niin kaunis! Sopii näköjään meidän olohuoneeseenkin, vaikka työpisteelle olin sen suunnitellut. Kuvissa vilahtaa myös uusi pehmeä ihanuus; voitin nimittäin Mrs Jonesin blogiarvonnasta pitkään himoinneeni Balmuirin mohairhuovan! Nyt kyllä tätä tyttöä on lykästänyt niin mahtavasti viimekuun aikana, että olisi varmaan aika jo laittaa lottokin vetämään.

*Kauniit valkoiset ruusut saatu blogiyhteistyönä Raparperin alla-kukkakaupasta

Suloista sunnuntai-iltaa kaikille lukijoille!

// Newbies in my livingroom; Hans Wegner's Wishbone chair and Balmuir mohair blanket. So cosy.
Share:

26 kommenttia

  1. Ihana tuoli, se sopii niin hyvin teille ! Sulla on kyllä niin hyvä onni, että nyt lottoa vaan vetämään...
    arvaa oonko nauranu sun fb:lle koko päivän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopiikin.. raaskinko kohta sitä enää palauttaakkaan? :D Eikä! No se Aku Hirviniemen kohtaaminen oli kieltämättä hupaisa, hymy huulilla sitä edelleen muistelen :)

      Poista
  2. Tuoli on liian kaunis ollakseen totta. Eikun sovituksesta käyttöön. Ja mikä arpaonni, onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jää nähtäväski vielä kun muitakin rahareikiä tässä on tulossa! Kiitos, onni on todella potkinut. :)

      Poista
  3. Tuoli on kyllä tosi kaunis. Suosittelen lottoamista, vaikka huopa onkin kyllä melkein lottovoiton veroinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se kovin kauas lottovoitosta jää, on aikas ihana! :)

      Poista
  4. Kauniilta näyttää kuvat tässäkin valaistuksessa! Tuoli on tosi tyylikäs olkkarissakin, mutta hyvältä näytti myös työhuoneessa. Nyt nainen se lotto vetämään niin hankit näitä kaksin kappalein molempiin huoneisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kokeilla valojen kanssakin kuvaamista välillä! :) Joo eiköhän lottovoiton myötä vaihtuisi seinätkin ympäriltä..

      Poista
  5. Oi mitä onnea. MInulla on sama huopa ja löysin sen puoleen hintaan ja edelleen olen siitäkin ihan fiiliksissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Aivan ihana huopa tosiaan, raaskiiko käyttääkkään ollenkaan, ihailen sitä vaan kaukaa :D

      Poista
  6. Niin kaunista! Ihanasti sopii tuoli olkkariin! Tykkään tosi paljon myös tuosta olohuonepöydästä! <3 Voi, suosispa arpaonni meikäläistäkin joskus :D Onnea sinulle ihanasta huovasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä se vielä suosii, kun oikein kovasti toivot ;)

      Poista
  7. Oih ja voih. Enkestä. Tuo Y-tuoli (tai siis tuolit) ovat täälläkin haavelistalla. Yritin etsiä niitä uusiksi ruokapöydän tuoleiksi, mutta ei käynyt flaksia hinnan suhteen joten "tyydyin" pariin Thonetiin. Ihanat kyllä nekin.

    Heitin sinulle blogissani Ikea-haasteen. Tätä ei ole kukaan muu tainnut sinulle laittaa, koska eipä teillä taida paljon Ikeaa olla. No mutta, jospa onkin, niin nyt ne esiin. ;-) http://platefuloflove.blogspot.fi/2014/03/meidan-kodin-ikeat-ikea-at-our-home.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielettömän ihanat nuo teidän Thonetit ovatkin!! Se oli itseasiassa toinen tuoli, jota mietin työpisteelle, mutta päädyin sitten y-tuoliin (tai todennäköisesti tulen päätymään). Kiitos haasteesta, onhan meillä ikeasta ainakin makuuhuoneen Bestå-kaappi ja parvekkeen våga-tuolit, mutta en tiedä onko niistä haasteeksi asti. :D

      Poista
  8. Senkin onnentyttö! Ihanalta näyttää sisustus ja Y-tuoli suorastaan huutaa nimeäsi :)

    VastaaPoista
  9. Olen kyllä samaa mieltä, että tuoli on kuin tehty teille! :) Todella kaunis ilmestys!

    Heli

    VastaaPoista
  10. Teillä on kyllä todella kaunis koti, tyylikäs, mutta samalla rennon kodikas. Ja tuo Y-tuoli on ihana, itsellänikin haaveissa. En ole kyllä nähnyt Carl Hansen& sons huonekaluja Oulun Vepsäläisellä; myydäänlö vain siellä etelän liikkeissä?
    t. jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana, noi olis just sanat, joilla toivoisin kotiani kuvailtavan!! :) Edustus tuoleihin on kaikilla Vepsäläisillä, mutta niisä ei varmaan sitten ole myymälämalleja sitten Oulussa? Tilattua saa kuitenkin! :)

      Poista
  11. Vitsit mikä arpaonni sinulla! :) Upea huopa. <3 Tuoli sopii myös hienosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tässä on oltu sellaisia mäihäpettereitä että oksat pois :D

      Poista
  12. Voi apua toi tuoli!! <3 <3 Se on aivan ihana

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig