2014/03/14

Kotimaista designia karvakasoille: Neroko pillow


Meidän vaativa karvakasa sai kotimaisen Nerokon koiranpedin testaukseen. Peti on miellyttänyt pehmeydellään niin tuota pumpulipalloa kuin myös omistajan esteettistä silmää. Miksi useimmat koirille suunnatut tuoteet ovatkin niin käytännöllisiä ja ah, niin rumia? No onneksi Nerokolla on mietitty lemmikkien lisäksi myös näitä visuaalisesti höynähtäneitä omistajia.


Pillow on pehmeä, kestävä ja pestävä koiran/kissan peti, joka on helppo sijoittaa suosikkinurkkaan, pieneen kotiin sekä näppärä ottaa vaikka mukaan matkalle. Pillow on koiran/kissan oma paikka, joka toimii minkä tahansa kodin kaunistajana. Pillow on pehmeä ja verhoilu riittävän väljä, jolloin kauniiden unien valmistelu ja petaaminen onnistuvat varmasti. Pehmuste ja verhoilu ovat luonnollisesti irroitettavia ja vesipestäviä.

Tuo pehmeä peti on osa Nerokon koirille suunnattua konseptia, jossa voi ensin hankkia pehmeän osan ja seuraavaksi siihen tyylikkään rungon. 


Värivaihtoehtoja on tyynyssä useita, meidän kotiin valitisin tuon grafiitinharmaan. M-koko on oikein hyvä Maijan kokoiselle koiralle. Voit tutustua tarkemmin Nerokon valikoimaan täällä, sieltä löytyy muutakin mukavaa lemmikeille. 


Maijallahan löytyy ennestäänkin Nerokon tuotteita, ruokakupin, lelun sekä kupinalustan muodossa (kurkkaa tänne). Minulla on myös alennuskoodi teidän lukijoiden karvakuonojen iloksi, tunnukselle INSPIRED saat 15% pois nerokon valikoiman hinnoista. Shoppailemaan pääset täältä.

Koska lemmikki on ihmisen paras ystävä, se ansaitsee vain parasta, eikö vain?

*Postaus on toteutettu Nerokon kanssa blogiyhteistyönä.

// Lovely new bed for my fluffy friend from Neroko.
Share:

15 kommenttia

 1. Voi Ihana Maija, jälleen kerran. Peti runkoineen näyttää myös ihanalta. Saisiko siihen vielä takuun, että hankinnan jälkeen koiraystävä siirtyy pysyvästi pois omasta sängystäni omalle sängylleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija on sellainen mussu <3 Joo voi kun saiskin sellaisen takuun :D

   Poista
 2. Voi mikä ihanuus, Maija siis! :) Ja toi petikin on niin tyylikäs, jos omistaisin lemmikin, valitsisin juurikin tämän. :)

  Heli

  VastaaPoista
 3. Nämä kuvat ja malli. <3 Ostan ihan mitä vaan!

  VastaaPoista
 4. Pitääkö nyt alkaa tarvitsee omalle pumpulipallolle tuollaista.. Ihana Maija!

  VastaaPoista
 5. Voi mikä suloisuus niin Maija kuin petikin. Hmmm... sopisikohan tuo meidän Väinö-kissallemmekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on suunniteltu sekä kissoille että koirille! Kissalle varmaan s-kokokin riittää, toki riippuu kissasta. :)

   Poista
 6. IHANA MAIJA - syötävän suloinen tapaus :)

  VastaaPoista
 7. Ei vitsit miten ihanan blogin täältä löysin! :) Jäisin lukijaksi heti mutta jostain syystä tulee aina virhe yrittäessä.. Tervetuloa vastavierailulle blogiini, siellä myös arvotaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Harmi kun tuo lukijapalkki temppuilee.. oletko yrittänyt myöhemmin uudestaan? Tulenkin kurkkimaan sunkin blogin.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig