2014/03/16

Meidän koti Ilta-sanomissa

Joko joku ehti bongaamaan? Meidän kodista oli juttua eilisessä Ilta-sanomien sunnuntai-liitteessä ja nettisivuilakin oli video, jossa esittelen meidän kotia (täällä). Samalla jaoin hieman keväisiä sisustusvinkkejä


Mahdollisuus päästä mukaan tähän "valtakunnan ykkösmedian" haastatteluun tuli taas ihan yhtäkkiä ja minä yllytyshullunahan lähden aina kaikkeen mukaan.


En ole mikään tottunut esiintyjä, oikeastaan olen aina jännittänyt suurille ihmisjoukolle puhumista. Yläasteaikoina jouduin luokalle esiintyessä jopa hakemaan lääkkeitä avuksi, että uskalsin. Kameralle, omassa kodissa puhuminen, on sen sijaan huomattavasti luontevampaa, vaikkakin kauppakorkean ilmaisutaidonopettaja tuskin on ylpeä noista jännityksestä johtuvista loppuintonaatioista. ;)


No oli miten oli, niin uskon, että keskimäärin ihminen katuu elämässää niitä asioita, jotka jätti tekemättä, kuin niitä joita on tehnyt.Ilta-sanomien kautta tänne blogiinkin oli eksynyt eilen ennätysmäärä kävijöitä. Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille! 

Kevät on tunnetusti voimakasta pesänrakennusaikaa ja suuren suunnitteluasiakaskannan lisäksi huomaan sen siitä, että itsekin tekisi aina mieli edes jotenkin uudistaa kotia. Nyt ei täällä ole mitään suuria muutoksia tiedossa, mutta ainakin ikkunan pesua ja leikkokukkien asettelua -nekin tekee jo paljon!

//My home in finnish newspaper. Badabimbadabum!
Share:

31 kommenttia

 1. Hienosti esiintyminen meni <3 Totta ikkunanpesu ja leikkokukat tekevät jo paljon. Tosin keväällä on kiva lisätä piristävää väriä, ainakin hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Leikkokukat ovat ihania, en ole ollenkaan hyvä viherkasvien kanssa. Väriä on niin helppo tuoda pienillä jutuilla.

   Poista
 2. Hauska oli video! Bongasin sen facebookin kautta, kun yhteinen kaveri oli siitä tykkäillyt ;) Teillä kyllä tosi kaunis koti, kelpaakin esitellä :) Kivaa sunnuntaita sinne!

  Place for Dreams

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Saija, kiva kun jännitys ei paistanut hirveästi läpi.

   Poista
 4. Instassa bongasin vinkin : ) Lehtijuttua en ole vielä nähnyt, mutta video oli hurjan kiva! Sujuvasti, rennosti ja selkeästi esiinnyit, sitä vaan aina tuppaa olemaan itselleen niin ankara : ) Ja kiva oli nähdä teidän kaunista kotia liikkuvassa kuvassa.

  Leppoisaa sunnuntain jatkoa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Isoin koetinkivi oli nimenomaan tuo video. :-O

   Poista
 5. Oikein edustava esiintyminen kauniissa kodissa :)

  VastaaPoista
 6. Kiva video! Ja on aina hauskaa nähdä asukas omassa kodissaan.

  VastaaPoista
 7. Oi täytyypä etsiä jutut käsiin, kuulostaa hyvältä!! Ja hei, sinä ja teidän koti ootte niin edustuskelpoinen yhdistelmä, et rinta rottingille vain.

  VastaaPoista
 8. Hyvin se meni, ei havaittavissa mitään jännittyneisyyttä! :) Olen itse myös kova jännittämään esiintymisiä, vaikka muuten olen oikea papupata! :D
  Ja teillä on niin kaunista... huoh! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen kanssa samanlainen höpöttäjä ja sitten kuitenkin jännittää, kun pitää esiintyä. Höh. Kiitos Heli! <3

   Poista
 9. Ihana Sanna! Hienostihan se meni!! Kiitos kun vinkkasit, multa olisi ainakin mennyt ihan ohi tämä muuten :).

  Ja olet oikeassa, leikkokukat tekee jo valtavasti! Oikein aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kiva kun vinkkasit facebookissakin, muutoin olis ehkä mennyt ohi! Hyvinhän se meni, vaikka kieltämättä kiinnitinkin huomiota siihen loppua kohti nousseeseen ääneen :) Kyllä tuota kotia kelpaa esitellä ja emäntää kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitos! :) Loppuintonaatiota ei vaan voi välttää! Se kyllä kuulostaa ihan hoopolta! :P

   Poista
 11. Kaunis pöytä. Mistä se on/kenen suunnittelema?

  VastaaPoista
 12. Ihana keittiö- kenen valmistajan keittiö ja onko mikä taso.Kaikki on kyllä oikein hyvännäköistä. Ihanan värinen vuittonin huivikin sinulla .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Keittiö on Kvikin mattavalkoinen mano ja tasot on laminaattia. Huivi on tosi kaunis, ainut vaan, että se on alkanut nyppyyntymään, niinkuin blogeissa on kiertänyt juttua :( Denimhuivissa ei ole tuota nyppyyntymisongelmaa.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig