2014/03/19

PajunkissojaEi anneta takatalven haitata menoa. Juuri ennen lumentuloa kävin nappasemassa maljakkoon pari pajunoksaa kissoineen päivineen. Luonto on varmaan ihan sekaisin, sillä ensimmäiset pajunkissat bongasin jo joulukuussa -hurjaa! Onneksi aurinko lämmittää jo kovasti ja lumi sulaa alta aikayksikön. Pari kertaa pääsi jo loafereissa ja kevättakissakin kirmaamaan, kohta ne kelit on taas korvilla.

Tämä pääsiäinen tuleekin menemään sitten helteisissä tunnelmissa, sillä suuntaan näillä näkymillä etelän lämpöön pariksi viikoksi! Aikaisin aloitettu kesäloma pidentään kesän tuntua hurjasti.

// Few branches and thoughts of coming spring.
Share:

10 kommenttia

 1. Kuulostaapa ihanalta sun pääsiäissuunnitelmat!! Lämpöön tekisi itsekin mieli takaisin, kolme päivää oon vaan palellut lomareissun jäljiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain, en malta odottaa! :D Se on ihan uskomaton juttu, että aina reissun jälkeen on kamala matkakuume!

   Poista
 2. Minä iastelin vain ulkona pajunkissoja, mutta taidan kyllä käydä napsaisemassa muutaman maljakkoonkin.

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastelin pajunkissoja juuri ennen tuon lumen tuloa. :) Nyt täällä on varmaan 7 cm lunta, plääh. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee...
  Tehän nyt ahkerasti reissaatte! ;) Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh lumi! Joo reissukuume on iskenyt! Päätinkin vuoden alussa, että nyt keskitytään hyvinvointiin eikä tehdä kotiin pahemmin hankintoja! :)

   Poista
 4. Minä olen myös jo pitkän aikaa ihastellut pajunkissoja. Mukavia pääsiäissuunnitelmia siellä ;)

  VastaaPoista
 5. Hei! Kuulehan, valaiseeko tuo ihanainen PH5 hyvin? Pidän isolla P:llä valaisimesta, mutta sitä valotehoa pähkään. Valaisin tulee (hih) olkkariin, joka ei turhan suuri ole, mutta kuitenkin. Ja hei, sinulla on todella mukava blogi, seurailen,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun seurailet! :) Kun valaisimeen valitsee oikean polttimon, niin se valaisee todella hyvin! Kannattaa kääntyä Vepsäläisen puoleen tässä asiassa, sieltä löytyy oikea polttimo.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig