2014/03/09

Rakkaudesta vaaleanpunaiseen
Kaikki minut tuntevat tietävät rakkaudestani vaaleanpunaiseen. Työpaikallanikin, jos joku uutuustuote tulee ja sen on vaaleanpunainen, kaikki aina mieltävät sen minun tuotteeksi. Kun Adean rahi ja tyyny saapuivat työpaikalleni, työkaverit kyllä tiesivät, ketä lähetys koskee.

Vaaleanpunainen on aina ollut se väri, joka viehättää minua eniten. Vaikka sisustustyylini on muuttunut Riviera Maison -tyylistä modernimpaan, niin en jotenkin osaa olla ilman vaaleanpunaista. Se raikastaa ja herkistää lempisävyni, eli valkoisen, harmaan, musta ja beigen tai näiden yhdistelmän. Mieleiset sävytkin ovat muuttuneet, rehellisen vaaleanpunainen on vaihtunut utuiseen puuteriroosaan ja nyt viehättää liilaan taittava vaaleanpunainen. Vaaleanpunaisesta on viime vuosina muodostunut myös salonkikelpoinen sisustusväri, kun se ehkä aikaisemmin miellettiin enemminkin pikkutyttöjen sävyksi.

Työpöydällä on nyt muutama leinikki ja kirpputorilta löytämäni euron marmorialusta. Nämä sävyt iskee nyt todella kovaa!

Mikä on sinun suhteesi vaaleanpunaiseen?

// I just love the combination of powder rose and marble.

Share:

14 kommenttia

 1. Heti oli niin kuin olis minun kynästä kirjoitettu. Kirjoitinkin blogissani minun värini postauksessa juuri vaaleanpunaisesta :)

  VastaaPoista
 2. Mä myös rakastan vaaleapunaista ja pinkkiä. Vaihdoin kuitenkin juuri kotona olleet vaaleanpunaiset tyynyt ja somisteet musta-valkoiselle linjalle. Ehkä kesän korvilla taas...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös jossain vaiheessa pinkki-kausi, mutta enää en osaisi käyttää kotona... ehkä sitten taas joskus :)

   Poista
 3. Voi miten kauniita kuvia! Tykkään aina välillä käyttää sisustuksessa vaalenapunaista ja vaatetuksessakin näkyy joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Kyllä itsekin huomaan laittavani vaaleanpunaiset talvella kaappeihin ja kaivan sitten kevään ja kesän tullen. Vaatteissa mulla on vaaleanpunaista vähemmän, mutta jokunen huivi tms. löytyy :)

   Poista
 4. Siis kertakaikkiaan upeita kuvia!! Ja suhteeni vaaleanpunaiseen.. Hmmm. Melko ristiriitainen. Pidän siitä erittäin paljon, ja siis ennenkaikkea vaaleanpunaisesta, en missään nimessä pinkistä. Mutta jostakin syystä harvoin sitä kotiini millään tavalla tuon sisustukseen. Kukkia tosin tulee useasti hailakan vaaleanpunaisena ostettua, mutta siihen se sitten melkein jääkin. En tiedä miksi, sillä se kyllä kovasti ihastuttaa. Ehkä johtuu muutoin niin värittömästä kodistamme, enkä siis ole järin hyvä käyttämään ylipäänsä mitään värejä. Pitäisi varmaan hieman opetella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Joo itse tykkään myöskin nimenomaan vaaleanpunaisesta, mutta en voimakkaan pinkistä -ainakaan tällä hetkellä ;) Itsellä nimenomana tuo vaaleanpunainen taitaa olla ainut väri jota osaan käyttää. :D

   Poista
 5. Vaaleanpunainen on kaunis väri - täällä tykätään myös ripauksena siellä täällä :)
  Mukavaa keskiviikkoa kaima

  VastaaPoista
 6. Pinkissä on poweria! Kauniita kuvia ja tullaan joku päivä piipahtamaan teidän Vepsäläiselle kun kalustehankinnat alkaa olla hyvin ajankohtaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei ei.. en tykkää pinkistä, vaan vaaleanpunaisesta! :D Vaaleanpunaisen rakastajana pakko tuoda esille pinkin ja vaaleanpunaisen ero! Pinkki on se räikeä tummempi väri ja vaaleanpunainen kuvissa näkyvä ;) Tervetuloa ostoksille! Laita mulle sähköpostia kun ootte tulossa!!!!

   Poista
 7. Hey miss pinky! Ihania kuvia. Vaaleanpunainen (ja varsinkin toi puuterinen, kalpea sävy) oli mulla koko talven lempitehostevärinä. On tosi kaunis! Nyt kevään korvalla vihreät hotsittaa enemmän.
  Mut hei sulle on haaste tuolla mun puolella: http://valentinesafter12.blogspot.fi/2014/03/meidan-kodin-ikeat.html

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig