2019/01/23

Talvinen asu


Pidän ajatuksesta, että blogissani olevat päivän asut ovat usein todellakin niitä päivän asuja, jotka kuvaushetkellä on otettu. Niin saa realistisen kuvan minkälaisissa arkitamineissa sitä oikeasti liikutaan. Barcelonasta ostamani Massimo Duttin toppatakki on ollut todella paljon käytössä nyt pakkasilla ja oikeastaan sivuuttanut käytöllään jo Canada Goosenkin pituutensa ansioista. Vaikka mieheni vitsaileekin maihari-vaiheelleni (kyselee mm. olenko varannut liput jo Tuska-festivaaleille), olen huomannut näiden olevan todella kivat arkikäytössä tuoden kontrastia muuten klassiseen pukeutumiseen (kuvien nilkkurit Zarasta).Tupsupipot taitaa olla itselläni enemmän kuin vakio talvipukeutumisessa vaikka tasaisesti nuo turkistupsut aiheuttavakin häpeäntunteita. En oikein ole tiennyt mitä teen pipoille, jotka olen ostanut ennen "turkisvalistumistani" – pitääkö ne heittää pois vai käyttää vaan pokkana – ihan niinkuin mielestäni turkisteollisuus ei olisi maailman typerintä ja epäeettisintä. Massimo Duttin karvareunus on sentään tekokarvaa, joten sen osalta saan huokaista puhtaalla omallatunnolla.
Tuollaisia lämpimiä takkeja minulla ei tosiaan ole beigen Canada Goosen lisäksi kuin tämä musta,  mutta näillä kahdella olen pärjännyt todella hyvin. Tämä Massimo Duttin menee siihen -10 asteeseen asti, jonka jälkeen on aika kaivaa CG kaapista UGG-bootsien kera. Arkisin itselläni on monesti UGGit, varsinkin ihan kauppareissuilla mutta monesti myös kaupungillakin. Siinä on kengät, jotka eivät mene ikinä Suomen pakkasissa pois muodista.
Huomenna suuntaan Tampereelle työmatkalle, joten kannattaa seurailla IG storiesien puolella, minkä ensi viikolla avattavan myymälän avajaisiin suuntaankaan. Perjantaina vietän "International Fun Day at Work" -hengessä konttoria kaverini kanssa todennäköisesti Nokkalan Majakalla ja viikonloppuna on tiedossa Rushin trampoliinipuisto kummipojan kanssa. Kaikkea hauskaa tekemistä siis tiedossa loppuviikoksi!
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig